Sisustus Tilaajille

Idea Pinterestistä! Sisustussuunnittelijan kotona puusepän tekemä keittiö leikittelee väriblokeilla

Helsinkiläispariskunnan kodissa näkyy rakkaus vanhan ajan esineistöön ja väri-iloitteluun. Kodin kiintopiste on puusepän toteuttama väriblokki-keittiö.

Olohuoneen seinälle Paula ja Lauri Tornbergin kotona on kiinnitetty keittiökaapit. Ne ovat aikoinaan kuuluneet Helsingin Käpylän olympiakylän asunnon alkuperäiskalustoon. Kirppiskaupan jälkeen pariskunta huomasi yllättäen, että yhteen sen sisäovista on liimattu vanhoja lehtileikkeitä juuri heidän uuden kotikaupunginosansa keskeneräisestä yleiskaavasta.

”Olimme vasta muuttaneet Etelä-Haagaan, ja tämä oli varmaankin se viimeinen ”varmistus”, että koti on meille tarkoitettu”, Paula hymyilee.

Hauska sattuma ilahdutti mieltä erityisesti, sillä Paulalla ja Laurilla oli takanaan pitkä tie asunnonmetsästyksen parissa. Lukuisten tarjousten jälkeen pariskunta oli lopulta päättänyt laajentaa etsintöjä ydinkeskustan ulkopuolelle. Pian silmään osuikin asunto, joka oli ollut myynnissä jo tovin.

”Tässä vaiheessa ajattelimme, että olemme valmiit joustamaan alueesta. Kun tulimme asuntonäyttöön, paikan hienous avautuikin meille kuitenkin ihan uudella tavalla. Vaikka asunto oli remontin tarpeessa, se teki vaikutuksen erinomaisella pohjallaan ja isoilla etelän suuntaan avautuvilla ikkunoillaan”, Lauri kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Idea Pinterestistä! Sisustussuunnittelijan kotona puusepän tekemä keittiö leikittelee väriblokeilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.