Sisustus Tilaajille

Ruukkusyreenit luovat upean kukkaisan näkösuojan Sannan pienelle rivaripihalle

Aurinkoinen terassipiha on Sanna Raatikaisen suosikkipaikka kesäisin. Syreeneistä tehty ruukku­puutarha, bambukalusteet ja suuri aurinkovarjo tekevät kesäolohuoneesta rauhallisen keitaan.

Syreenipensaan oksat kurottelevat suurissa ruukuissa ja aurinko luo varjojaan tunnelmallisella takapihalla, jonne Sanna Raatikainen on istahtanut kotitoimistostaan tauolle kahvikupin ja sisustuslehden kanssa.

Olohuoneen jatkeena olevan pienen pihan terassilla on bambukalusteista muodostuva sohvaryhmä muhkeine tyynyineen ja suurine aurinkovarjoineen.

”Asuimme aiemmin Arabianrannassa modernin kerrostalon yläkerroksissa, ja sitä ennen vanhassa kerrostalossa Annalan puutarhan kupeessa Hämeentiellä. Etsimme isompaa asuntoa, jossa olisi omat huoneet molemmille pojille ja oma piha. Aiemmassa kodissamme oli suuri lasitettu parveke ja ilokseni täälläkin on yläkerrassa parveke, jonne on käynti makuuhuoneestamme”, Sanna kertoo.

Sanna tekee töitä kotitoimistolla ja kesäisin toimisto siirtyy ulos osaksi päivää. Sohva, sohvapöytä ja ruukut Tine K Home. Valkoinen aurinko­varjo Skagerak. Bambu­sohva, sohvapöytä ja nojatuolit Tine K Home.
Sanna tekee töitä kotitoimistolla ja kesäisin toimisto siirtyy ulos osaksi päivää. Sohva, sohvapöytä ja ruukut Tine K Home. Valkoinen aurinko­varjo Skagerak. Bambu­sohva, sohvapöytä ja nojatuolit Tine K Home.

Kerrostaloelämän jälkeen kesti hetken tottua terassin ja pihan avoimeen näkymään suoraan naapureihin. Sitten tuli idea ruukku­puutarhasta monivuotisine kasveineen. Sanna on valinnut terassille korkeita kasveja ja isoja ruukkuja, jolla saa näkösuojaa oleskelualueelle.

”Pihalla ei ollut lainkaan puita. Istutin sinne päärynäpuun ja haaveilemani syyshortensian, joka on kasvanut jo kookkaaksi ja tarjoaa niin ikään kevyttä näkösuojaa.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ruukkusyreenit luovat upean kukkaisan näkösuojan Sannan pienelle rivaripihalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.