Sisustus

Ryhmitä, nosta, aseta eri korkeuksille: 3 toimivaa ideaa viherkasvien käyttöön

Viherkasit tuovat kodikkuutta. Yksittäiset kasvit näyttävät usein yksinäisiltä. Siispä kokoa kasvit eri tavoin omiksi ryhmikseen.

Asettele viherkasvit ryhmäksi

Saat näyttävämpää vihreyttä, kun kokoat viherkasvit yhteen tasolle tai pöydälle. Yhdistele erikorkuisia kasveja. Tarvittaessa laita korokkeeksi muutama kirja.

Kekkilän uudesta viherkalustesarjasta löytyy erilaisia hyllyjä ja viherlaatikoita, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin. Muun muassa viherlaatikosta saa kannen avulla hetkessä kukkapöydän.

kukkapöytä
Kuva:

Nosta viherkasvit jalustalle

Jos kasvisi on iso ja rehevä, nosta se jalustalle ylös pöydän pinnasta. Näin lehdet pääsevät paremmin esille. Ikean kesämallistosta löytyy kukkajalka, johon sopii isokin ruukku. Kukkajalka toimii myös ulkotiloissa.

kukkapurkin teline
Kuva:

Asettele viherkasvit eri korkeudelle

Jos haaveilet viherhuoneesta, kokoa aluksi kaikki kasvit kotisi valoisimpaan kohtaan. Asettele viherkasvit eri korkeuksille, käytä apuna jakkaraa, laatikkoa, pylvästä tai kirjapinoa.

Norjalaisen Northern-merkin mallistosta löytyy altakasteluruukkuja, jotka sopivat väriensä ja materiaaliensa ansiosta monentyylisiin koteihin.

kukkaruukut
Kuva:

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ryhmitä, nosta, aseta eri korkeuksille: 3 toimivaa ideaa viherkasvien käyttöön

Sinun täytyy kommentoidaksesi.