Sisustus Tilaajille

Mikä harmonia! Saran ja Joelin satavuotiaassa kodissa kaikki on sopusoinnussa – siihen on yksi hyvä syy

Kun kodissa kaikki tuntuu asettuvan kohdalleen, siellä vallitsee seesteinen rauha. Sara ja Joel ovat muokanneet yli satavuotiaasta puutalosta unelmiensa maalaiskodin tarkkaan harkituin värivalinnoin.

Kesäkuun päivä on niin ihanan lämmin, että puutarhassa voi tallustella paljain varpain. Sara on tehnyt mansikkasesongin alkamisen kunniaksi marenkikakun ja kattaa kahvipöydän pihamaalle.

”Kun ostimme talon neljä vuotta sitten, täällä oli vain laaja, tylsä nurmikko ja omenapuu. Olemme muokanneet pienen keittiöpuutarhan, mutta haaveilen rehevästä puutarhasta perennoineen. Nyt, kun talon sisäpuoli alkaa olla kunnossa, voimme keskittyä enemmän pihatöihin”, Sara sanoo.

Suunnitelmissa on myös kunnostaa pihapiirin vanhasta varastorakennuksesta oleskelutila, jossa voi esikasvattaa taimia ja istua viileinä iltoina hyttysiltä ja tuulelta suojassa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä harmonia! Saran ja Joelin satavuotiaassa kodissa kaikki on sopusoinnussa – siihen on yksi hyvä syy

Sinun täytyy kommentoidaksesi.