Sisustus Tilaajille

Sera Helsingin yrittäjä Anna Suoheimo asuu kahden lapsensa kanssa pienessä kolmiossa - hänellä on sänky ruokapöydän vieressä

Asuntojen hinnat Helsingissä asettivat kolmiot Anna Suoheimon ulottumattomiin. Vaativien vuosien jälkeen entinen kaksio muuttui toimivaksi kolmioksi kolmihenkiselle perheelle.

Viisi vuotta sitten Anna Suoheimo muutti lapsineen takaisin Suomeen seitsemän Afrikassa vietetyn vuoden jälkeen. Kaikki tapahtui nopeasti, ja he päätyivät asumaan vuokra-asuntoon maadoittuakseen takaisin kotimaahan. Asuntojen hinnat hirvittivät, ja ensin Annalle olikin tärkeintä rakentaa uusi alku hänelle ja lapsille.

Neljän vuoden aikana Anna ja lapset ehtivät asua kahdessa eri vuokra-asunnossa ensin Meilahdessa ja sitten Pikku-Huopalahdessa. Arki Suomessa asettui uomiinsa, ja Anna luotsasi omaa mattoalan yritystään. Pohjoisessa asuneet isovanhemmat muuttivat Helsinkiin lähemmäs lapsia ja lapsenlapsia, joten apu oli saatavilla puhelinsoiton päässä.

Odottamaton menetys

Korona muutti kodin olemassaolon yhä tärkeämmäksi. Aikaisemmin lapset olivat päivät koulussa, yhtäkkiä kaikki perheenjäsenet olivat jatkuvasti kotona.

Tilanne oli uusi, mutta yhteen hitsaantunut perhe ei kokenut aikaa ongelmalliseksi. Pahin oli vasta edessä. Kesän 2021 lopulla Annan äiti sairastui vakavasti ja menehtyi vain viiden viikon kuluttua diagnoosista. Odottamaton menetys oli sanoinkuvaamattoman raskas.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sera Helsingin yrittäjä Anna Suoheimo asuu kahden lapsensa kanssa pienessä kolmiossa - hänellä on sänky ruokapöydän vieressä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.