Sisustus Tilaajille

”Ei tarpeetonta romua, vaan kaikkein ihanimmat tavarat” – somen mökkisisustajat antavat parhaat sisustusvinkkinsä

Mökillä on mahdollisuus haastaa omaa sisustustyyliä. Hennan sisustusfilosofia on, että mökille ei raahata mitään vanhaa rompetta.

Kysyimme Instagramin intohimoisilta mökkisisustajilta, millä tavoin mökistä saa erityisen, omannäköisen paikan. Kurkista sisään kolmeen ihanaan kesämökkiin!

Lue myös: Hankkiako oma mökki, vuokramökki vai kimppamökki? Arvioimme mökkityyppien eri puolet, jotta valitseminen olisi helpompaa

1. Löydä mökkiin sopiva tyyli

”Jos mökissä on vanhat hienot puuseinät, älä maalaa niitä. Puu voi tuntua tummalta, mutta luonnonmateriaalit luovat harmoniaa ja vanhenevat kauniisti. Haasta myös tavallista sisustustyyliäsi. Mökillä ei tarvitse olla samanlaista kun kotona, vaan mökillä on mahdollisuus tehdä jotain täysin erilaista”, Minna Salo vinkkaa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: ”Ei tarpeetonta romua, vaan kaikkein ihanimmat tavarat” – somen mökkisisustajat antavat parhaat sisustusvinkkinsä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.