Sisustus Tilaajille

Suomalaistaiteilijan Tukholman kodin sisustus lähti taideteoksesta – poimi kodista yli 10 vinkkiä sävyihin ja pintoihin

Suomalainen taiteilija Maria Boström on sisustanut Tukholman kotinsa harmoniaa hakien. Värimaailma kietoutuu yhden taideteoksen ympärille.

Kun vuodesta 1997 Tukholmassa asunut suomalainen Maria Boström päätti poikansa kanssa asettua Lidingön kaupunginosaan, jo alueen rauhallisuus oli ensimmäinen toteutunut unelma. Vaikka keskustan sykkeeseen ajaa vartissa, on Lidingö kuin oma pieni paratiisinsa suurkaupungin kyljessä.

Muitakin kotihaaveita taiteilijana ja sisustussuunnittelijana työtä tekevällä Marialla oli. Hän halusi remontoida vuonna 1950 rakennetun talon asuntoon kunnon keittiön ja sisustaa sen kylkeen tunnelmallisen olohuoneen, johon käpertyä kirjan kanssa tai katsomaan elokuvaa. 90-neliöinen pohja mahdollisti tämän ja vielä omat, tilavat makuuhuoneet sekä äidille että pojalle.

Sekoitus suomalaisuutta ja tanskalaisuutta

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suomalaistaiteilijan Tukholman kodin sisustus lähti taideteoksesta – poimi kodista yli 10 vinkkiä sävyihin ja pintoihin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.