Sisustus

Talvihotelli x 3 seikkailua ja eksotiikkaa kaipaavalle

Trendinä on nyt suosia pieniä hotelleja ja majataloja suurten sijaan. Deko esittelee kolme seikkailijan hotellia niille, joita kiehtoo yö erämaassa.

Talvihotelli kannattaa valita ympäröivän luonnon ehdoilla. Tunnelmallinen erämaamökki lähellä luontoa on elämys. Yhä useampi valitsee lomalleen majoitukseksi suurten hotelliketjujen sijaan pienen kotimajoituksen tai airbnb:n.

Jos sinulla on seikkailuasennetta, ja talvella lomailu kiinnostaa, poimi tästä talteen kolme kiinnostavaa talvihotellia ja majoitusvinkkiä.

1. Talvihotelli Islannin erämaassa

Panorama Glass Lodge on Islannissa sijaitseva perheen omistama majoitusvaihtoehto niille, jotka kaipaavat aitoja kokemuksia ilman luksuspalveluja. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä Reykjavikistä sijaitsevassa yhden talon majatalossa on keittiö, kylpytilat sekä lasikatto, josta näkyy koko Islannin ihmeellinen luonto. Ulkona on myös kylpymahdollisuus niille jotka haluavat nautiskella kylvystä Islannin taivaan alla. Hinta alkaen 430 e/yö.

Panorama Glass Lodge talvihotelli
Panorama Glass Lodge on oiva paikka nähdä revontulia.

2. Extreme-seikkailijan toivekohde

Ranskassa sijaitseva Blacksheep Village Igloo -talvihotelli on laskettelijan toivelomakohde. Igluista on näkymät Mont Blancille, ja sen ympärillä on yksi maailman suurimmista laskettelukeskuksista. Kaikki iglut on varustettu erikoispeitoilla, jotka pitävät asiakkaat lämpiminä läpi kylmän yön.

Laskettelurinteiden lisäksi lomaa voi viettää siemailemalla juomia nuotion ympärillä ja herkuttelemalla juustofonduella tai vaan nauttimalla huikeista maisemista. Yö Blacksheep Village Igloossa alkaen 444 e/yö.

Blacksheep igloo talvihotelli
Blacksheep Igloo hotelli sijaitsee Ranskan alpeilla.

3. Kuin kävyn sisässä Lapissa

Aivan Rovaniemen Santa Parkin kupeessa sijaitsee Arctic Tree House -hotelli, johon kuuluu 32 mökkiä. Kaikkien ulkoseinät on päällystetty paanuilla ja isoilta kävyiltä näyttävät mökit sopivat hienosti luontoon.

Pareittain nököttävät mökit on tuotu paikalleen ikkunoita lukuunottamatta pilareiden päälle valmiina. Näin on saatu säästettyä ympäröivä luonto. Jokaisessa mökissä on päädyn kokoinen ikkuna josta on näkymä Lapin luontoon. Mökkien sisustuksesta vastaa Studio Puisto. Huoneen hinta talvikaudella alkaen 399 e/ 2hh.

Lue myös: Matkailijan Rovaniemi 24 h: Koe Lappi uusin silmin

Arctic Tree house talvihotelli
Arctic Tree House Hotelliin kuuluu 32 mökkiä.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Talvihotelli x 3 seikkailua ja eksotiikkaa kaipaavalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.