Sisustus Tilaajille

Tiedätkö, mikä on minikodissa kätevä paikka säilytykselle? Katso sängyn alle

Pienessä kodissa säilytystilaa voi olla todella vähän. Näiden ideoiden avulla hyödynnät myös sängyn alla olevan tilan.

Kun neliöitä on vähän, kaikki säilytystila on tarpeen. Sänky on useimmille pakollinen kotiin sijoitettava kookas huonekalu, joka syö paljon neliöitä. Pienessä tilassa kannattaakin miettiä, voisiko sängynalustilan ottaa käyttöön. 

Kevyin ja edullisin ratkaisu on piilottaa helmalakanan taakse sängynaluslaatikoita. Kiinteämmät ratkaisut voivat kuitenkin olla arjessa toimivampia.

Sängykseen voi valita mallin, jossa on valmiina vetolaatikot rungossa tai sitten sängynalussäilytyksen voi rakentaa juuri oman tilan mukaiseksi. Sängylle voi rakentaa alkoviin tai avoimempaan huonetilaan korokkeen, johon piilotetaan kaappi- tai laatikkotilaa.

Jos huonekorkeus sallii, parviratkaisut mahdollistavat jopa kokonaisen vaatekomeron rakentamisen sängyn alle. Parvea varten huonekorkeuden tulee olla noin 3 metriä tai enemmän.

Lue myös: Haasteena minikeittiö – lue, kuinka otat tilasta kaiken irti

Esittelemme kolme ideaa:

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.