Sisustus Tilaajille

Viisi kuukautta ilman toimivaa keittiötä? Kyllä kiitos, vastasi yksiönsä remontoinut sisustusarkkitehti

Sisustusarkkitehti Laura Huhtakankaalle yksiön remontti on mieluinen omin käsin toteutettava urakka. Häntä ei haittaa asua remontin keskellä.

Sisustusarkkitehti Laura Huhtakankaan kodista voi kertoa huikeita menestystarinoita, jotka ovat vaatineet aikaa ja vaivaa.

Otetaan esimerkiksi kodissa oleva sohvapöytä, joka on kirjaimellisesti naarattu merestä.

Kookas pöytä, tai pikemminkin sen kauniisti sorvattu jalka, kiinnitti Lauran huomion lenkillä. Vain vähän aiemmin kaupungin kunnossapito-osasto oli noukkinut puisen pöydän osissa roskalavalle. Laura sattui kävelemään lavan ohi. Kotiinviemisinä oli yli 15 erilaista osaa.

Olohuoneen sohvapöytä on koottu roskalavalta löytyneistä osista. Lauran harmaa sohva on Furninovan, matto on ostettu lähialueen kierrätysryhmästä. Sohvan yläpuolella on Lauran itse tekemät eläintaulut. Olohuoneen tummapuinen vitriinikaappi on pitkän metsästyksen tulos. Se löytyi nettihuutokaupasta.
Olohuoneen sohvapöytä on koottu roskalavalta löytyneistä osista. Lauran harmaa sohva on Furninovan, matto on ostettu lähialueen kierrätysryhmästä. Sohvan yläpuolella on Lauran itse tekemät eläintaulut. Olohuoneen tummapuinen vitriinikaappi on pitkän metsästyksen tulos. Se löytyi nettihuutokaupasta. Kuva: Otavamedia

Laura on aiemmalta ammatiltaan puuseppä, joten pöydän kunnostaminen näistä lähtökohdista ei tuntunut mahdottomalta.

”Hienoimmat löydöt tulevat vastaan sattumalta. Samoin hienoimmat ideat syntyvät usein yrityksen ja erehdyksen kautta.” 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.