Sisustus Tilaajille

Villen, 32, kodin putkiremontti venyi lähes vuoden mittaiseksi – tänä aikana iso yksiö muunnettiin tyylikkääksi kaksioksi

Valokuvaaja ja muotoiluopiskelija Ville Lehvonen joutui elämään remonttievakossa 18 neliön kämpässä liki vuoden. Pitkää pinnaa vaativien vaiheiden jälkeen hän asuu nyt uniikissa asunnossa Helsingin Kalliossa. Ville kertoo kotinsa tarinan.

”Kun muutin 23-vuotiaana Joensuusta Helsinkiin töiden perässä, pääkaupunkiseudun vuokrataso yllätti minut – ja hyvin pian oman asunnon hankinta alkoi tuntua järkevältä.

Edullisen asunnon löytäminen Helsingin keskustasta saattaa olla haastavaa, sillä kaikilla ihmisillä ei ole kykyä nähdä tilan tarjoa­mia mahdollisuuksia. Esimerkiksi omassa asunnossani oli hankintahetken jälkeen paljon kehitettävää: lattian peittävä muovimatto, outo makuualkovi ja paljon hukkaneliöitä käytävissä.

Jos on valmis näkemään vaivaa asunnon remontoinnissa, kohtuuhintaisen omistusasunnon löytyminen on helpompaa.

Lue myös: Tilasuunnittelija loihti newyorkilaisen tunnelman minikotiinsa Helsingin Munkkisaaressa

”Kuvaan muun muassa sisustuslehtiin, joten tiesin, että oma keittiöni tulee olemaan kaukana valkoisesta”, Ville kertoo. Leikkuulaudat ovat Villen koulutöitä ja vanha kahvipapumylly on isovanhemmilta peritty ja yhä käytössä.
”Kuvaan muun muassa sisustuslehtiin, joten tiesin, että oma keittiöni tulee olemaan kaukana valkoisesta”, Ville kertoo. Leikkuulaudat ovat Villen koulutöitä ja vanha kahvipapumylly on isovanhemmilta peritty ja yhä käytössä. Kuva: Ville Lehvonen

Putkiremontti antoi mahdollisuuden muuttaa yksiö kaksioksi

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.