Lisää uusi resepti

Jaa omat reseptisi Kotiliesi.fi:n lukijoiden ja muiden ruokaihmisten kesken. Lisää sivustolle oman keittiösi ylpeydenaiheet, parhaat leivonnaisesi tai mummolan suosikkireseptisi!

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja. Voit lisätä reseptiin myös kuvan. Jos sinulla ei ole kuvaa reseptistäsi, tulee reseptiin Kotilieden valitsema oletuskuva.

Syötä reseptiin huolellisesti kaikki ainesosat ja valmistusohje niille varattuihin kohtiin. Syötä reseptin ainesosat näin: ensimmäiseen kenttään määrä, esim. 200, seuraavasta valikosta valitaan mittayksikkö, esim. grammaa, ja kolmanteen kenttään kirjoitetaan ainesoan nimi, esim. jauheliha.

Tyhjä jättää mittayksikkökentän tyhjäksi. Väliotsikko tekee väliotsikon, jolla voit erotella reseptistä esim. taikinan ja täytteet toisistaan valitsemalla ensin väliotsikko ja kirjoittamalla kolmanteen kenttään haluamasi sanat, esim. ”taikina” tai ”kuorrutus”.

Jos haluat reseptin julkaisemisen jälkeen muokata sitä, se onnistuu painamalla reseptin yhteydessä olevaa vihreää nappia ”muokkaa reseptiä”.