Anu jätti Manhattanin, ryhtyi maalaisyrittäjäksi ja löysi unelmiensa isännän

Huippukokkina työskennellyt Anu nautti cityelämästä. Mutta kun mittariin tuli 30 vuotta, hän alkoi haaveilla, että voisi astua kotiovesta ulos suoraan omalle pihalle. Ja sitten tuli Heikki, joka sekoitti pakan vielä kerran.

Vielä reilut kymmenen vuotta sitten Anu Vaissi-Harismaan, 44, elämä oli aivan erilaista kuin nyt. Tarmokas a la carte -kokki teki pitkää päivää helsinkiläisten fine dining -ravintoloiden keittiöissä, palasi yömyöhään keskusta-asuntoonsa ja ehti seuraavana aamuna hädin tuskin olla pari tuntia vapaalla, kun oli taas jo lähdettävä töihin.

Muutamaan otteeseen uranosteessa oleva keittiöalan ammattilainen kävi kartuttamassa kokemustaan myös New Yorkin Manhattanilla sekä rikkaille amerikkalaisille suunnatussa golf-hotellissa Pohjois-Irlannissa.

Nyt Anun päivät täyttyvät toisenlaisesta kiireestä. Suvun maatila Tammisto Naantalissa on Anun käsissä muuttunut huolella hoidetuksi majoitus- ja juhlapalveluyritykseksi.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anu jätti Manhattanin, ryhtyi maalaisyrittäjäksi ja löysi unelmiensa isännän

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X