Sisustus Tilaajille

Carola ja Roland repivät vanhasta talosta 1980-luvun pintamateriaalit ja palauttivat alkuperäisen tyylin 

Ensimmäisessä remontissa huonokuntoisesta talosta säilytettiin vain hirsikehikko ja tulisijat, toisessa tähän 1860-luvulla rakennettuun punaiseen maalaistaloon palautettiin menneen ajan tunnelma.

Rolandin ja Carolan kaksikerroksinen puutalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan metsän reunassa. Päärakennuksen alakerrassa on suuri maalaiskeittiö puuhelloineen ja leivinuuneineen, sekä yhdistetty ruokasali ja olohuone.

Tunnelmaa tuovat avotakka sekä vaaleaksi käsitelty lankkulattia. Alakerrassa on myös käytännöllinen kuraeteinen, kodin­hoitohuone sekä wc. Keittiöstä on pääsy ihastuttavaan kesähuoneeseen.

Talon toisessa kerroksessa sijaitsevat oleskelutilat, joissa on osittain avattu esiin hirsiseinät. Ylhäällä on myös kolme makuuhuonetta sekä maalaistyylinen kylpyhuone, jonka tassuammeesta on näköala puutarhaan.

Muhkea maalaistalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla omassa rauhassaan. Pihalta pääsee suoraan metsään, ja järvikin on aivan lähellä.
Muhkea maalaistalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla omassa rauhassaan. Pihalta pääsee suoraan metsään, ja järvikin on aivan lähellä.

Miten talo on päätynyt teille?

Carola: Roland osti sukutilan 35 vuotta sitten isänsä serkulta, ­joka oli asunut talossa vanhempiensa kuoleman jälkeen pitkään yksin. Hän ­muutti hoitokotiin 80-vuotiaana, ja koska vanhuksella ei ollut perillisiä, Roland ja ­hänen silloinen vaimonsa lunastivat talon. He tekivät taloon heti mittavan peruskorjauksen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.