Sisustus Tilaajille

Elisan keittiö kävi läpi täydellisen remontin – ennen ja jälkeen -kuvat näyttävät uskomattoman muutoksen

Elisan unelmointi juuri oman näköisestä keittiöremontista toteutui, kun omakotitalon vanha valkoinen keittiö sai väistyä ja tilalle tuli puusepän tekemä keltainen piristyskeittiö. Elisa kertoo, mitä keittiöremonttia suunnittelevan kannattaa ottaa huomioon.

”Vuonna 1936 rakennetun ja 2000-luvun vaihteessa peruskorjatun ja laajennetun kotimme pieni keittiö on levittäytynyt tupamme puolelle. Muuttaessamme unelmakotiimme vuoden 2017 toukokuussa ­tiesimme, ­että keittiölle on tehtävä heti jotain. ­Keittiömme oli värikkääseen sisustustyyliimme aivan liian valkoinen ja seinien tummansininen kukkakuvio rouheaan kotiimme aivan ­liian romanttinen”, Elisa Luomaranta kertoo.

”Tuolloin meillä ei ollut kuitenkaan resursseja isompaan keittiöremonttiin. Halusimme myös tehdä sen, mitä moni vanhassa talossa asuva meille suositteli: tutustua kotiimme ja sen tunnelmaan rauhassa ennen isompia remontteja.

Onneksi kuuntelimme näitä perin viisaita tietäjiä! Meillä ei olisi varmasti vielä tuolloin riittänyt rohkeus eikä taito tehdä kotimme henkeen sopivaa keltaista aurinkokeittiötä.

Teimmekin tuolloin keväällä 2017 vain tylsän valkopesun seinille ja aloitimme viiden vuoden mittaisen keittiöunelmoinnin. Oli selvää, että keittiön tuli sopia talon vanhaan henkeen: kattoon ihanasti säästettyihin vanhoihin hirsiin, leveisiin ikkunalautoihin ja tuvan puulattiaan.

Ajan myötä unelmamme muuttuivat yhä keltaisemmiksi. Läheltä kuitenkin piti, että emme olisi tehneet sitä surullisen kuuluisaa ja turvallista valkoista valintaa. Onneksi annoimme keltaisten sävyjen tanssia yksityiskohdista seiniin, jääkaappiin ja kaappien pintoihin saakka.

Meille oli tärkeää, että uusi keittiömme ei olisi sarjatuotantoa vaan voisimme remontissa tehdä arvojemme mukaisen valinnan: tukea pienyrittäjää ja saada näin varmemmin juuri meidän näköinen keittiö. Täydellinen tekijä löytyi Instagramin kautta toiselta puolelta Pyhäjärveä. Nauroimmekin puuseppä Tapio Tiaisen kanssa, että remonttimatkat olisivat sujuneet nopeammin soutaen!”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Elisan keittiö kävi läpi täydellisen remontin – ennen ja jälkeen -kuvat näyttävät uskomattoman muutoksen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.