Kirjahylly
Koti Tilaajille

Lasten ehdoilla remontoitu rintamamiestalo on täynnä toinen toistaan upeampia diy-ideoita

Nipalaksi ristitty pikkutalo on ollut opettavainen remonttikoulu ja koti kuudelle onnelliselle. Sisustuksen ratkaisut löytyvät kirpputoreilta ja muutamasta maalipurkista.

Hannan ja Timon tarkoituksena ei ollut hankkia vaativaa korjauskohdetta, sillä molemmilta puuttui remonttikokemus. Perheen toisen lapsen myötä muuttopainetta isompaan kotiin kuitenki oli, joten pariskunta eksyi katsomaan kivalla pientaloalueella olevaa rintamamiestaloa.

Nipala on syntynyt kierrättäen, uusia käyttötarkoituksia keksien ja itse tehden.

”Saan iloa kirpparilöydöistä, ja puolisoni Timo taas on innokas toteuttamaan kalusteideoita. Olohuoneen sohvat ja penkit, eteisen säilytysjärjestelmä ja keittiön komerot ja ruokapöytä on tehty itse”, Hanna kertoo. 

Ruokailutila
Seinäpinnat on jätetty kaikkialla laudalle ja maalattu listavalkoisella. Lattian harmaa sävy on perinnevärikartasta. Samaa sävyä on käytetty portaissa, keittiön seinässä ja kaapistossa.

Pieni rintamamiestalo täynnä diy-ideoita

Koko perhe viettää paljon aikaa yhdessä keskikerroksen oleskelutilassa. Suunnittelun punaisena lankana oli lapsiystävällisyys. Lasten touhut ja lelut saavat olla olohuoneessa esillä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.