Uudistunut Maalla-lehti
Maalla

Maalla-lehti on uudistunut – Kurkkaa, miltä entistä ihanampi Suomen ensimmäinen country living -lehti näyttää!

Uudistetun Maalla-lehden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Lehdestä löydät entistä enemmän sisustusta, kauniita koteja, kiinnostavia tarinoita maaseudun ihmisistä ja ilmiöistä sekä paljon hyötyä ja inspiraatiota visuaalisesti houkuttelevassa paketissa.

Kotilieden sisarlehti Maalla on uudistunut. Tavoitteemme on ollut tehdä vuonna 2005 perustetusta Maalla-lehdestä vielä entistä kauniimpi ja visuaalisesti houkuttelevampi lehti, jonka jokaisesta numerosta saat runsaasti hyötyä ja ideoita.

Olemme halunneet tuoda mukaan lisää kiinnostavia ja ainutlaatuisia tarinoita maaseudun ihmisistä ja ilmiöistä. Maalla-lehdestä löydät myös entistä enemmän sisustusta ja koteja.

Äänestä uudistuneen Maalla-lehden parasta juttua ja voita Fiskarsin laadukkaita paistoastioita!

Maalla on ennen kaikkea elämäntapalehti

Maalla-lehdestä henkivät lämpö ja kodikkuus. Lehdestä löydät paljon inspiraatiota: mukana on näppäriä DIY-ohjeita, vinkkejä käsitöihin ja vanhojen tavaroiden kunnostamiseen unohtamatta perinteisiä rakennustekniikoita ja -materiaaleja.

Loimme lehteen paljon uusia juttutyyppejä, joita muun muassa keräilystä ja maalaismatkailusta kiinnostuneiden ei kannata ohittaa. Viherpeukalot, kotitarhurit ja vihreän ystävät pääsevät ihastelemaan joka numerossa ilmestyviä puutarha-aiheisia juttuja.

Toivottavasti saat aineksia unelmille ja ihanaa inspiraatiota!

Kerro meille kommenteissa, mitä mieltä olet Maallan uudesta kevätpuvusta. Lehden voit tilata omaksesi täältä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Maalla-lehti on uudistunut – Kurkkaa, miltä entistä ihanampi Suomen ensimmäinen country living -lehti näyttää!

Päivi S

Keväiset puutarhajutut ovat ihania. Samoin koko lehden raikas keväinen väri.

Maija Pelkonen

Myytävänä Hausjärvellä vanha maalaistalo pihapiireineen.
Tulossa myyntiin. perikunta myy.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.