Maalla Mökki -bookazine on pullollaan kesämökkielämää, inspiraatiota, tietoa ja kotimaisia toteutuneita mökkiunelmia.

Maalla Mökki esittelee unelmien kesäkodit – uusi bookazine inspiroi mökistä haaveilevia ja opastaa mökkikaupoille

Maalla Mökki -bookazine on ilmestynyt. Erikoisjulkaisu vie keskelle mökkeilybuumia tuhdin tietopaketin avulla. Tutustu myös upeisiin suomalaisiin kakkoskoteihin.

Maalla Mökki -bookazine on ilmestynyt. Erikoisjulkaisu on myynnissä rajoitetun ajan vain lehtipisteissä 12. toukokuuta alkaen.

Maalla Mökki on lehti kaikille mökkeilijöille. Oletpa sitten jo oman kesämökin omistaja tai vasta sellaisesta haaveilija, Maalla Mökki antaa ainutlaatuisen tieto- ja inspiraatiopaketin mökkeilystä – taattuun Maalla-lehden lämpimään tyyliin.

Lue myös: Entisestä suojeluskuntalosta pihapiirineen tuli Mikaelan ja Villen  idylli – siellä asutaan kuin maalla kerrostalojen kyljessä

Maalla Mökki -bookazine on myynnissä ainoastaan lehtipisteissä.

Maalla Mökki -bookazine on myynnissä ainoastaan lehtipisteissä.

”Maalla Mökki on vastauksemme suureen mökkibuumiin”, Kodin lehtien vastaava päätoimittaja Saija Hakoniemi sanoo.

Omasta mökistä haaveilevia on enemmän kuin aikoihin. Samaan aikaan myynnissä on yhä kirjavampi kattaus monenkuntoisia kesäpaikkoja.

”Mediaperheeseemme kuuluva Maalla tuntee suomalaisen vapaa-ajanasukkaan toiveet, unelmat ja tarpeet. Haluamme auttaa uusia ja vanhoja mökkeilijöitä nauttimaan kesäkodistaan vielä enemmän. Samalla lyömme lisää löylyä mökkeilystä vasta haaveilevien kiukaalle.”

Hankintahetkellä on syytä olla tarkkana ja pitää pää kylmänä, kuten Maalla Mökin Onnistu mökkikaupoilla -jutussa kerrotaan.

Maalla Mökki -bookazine on täynnä tietoa ja inspiraatiota kaikille mökkiläisille.

Maalla Mökki -bookazine on täynnä tietoa ja inspiraatiota kaikille mökkiläisille.

Lehdessä esitellään toteutuneita haaveita, kahdeksan kotimaista unelmien kesäpaikkaa, joissa eletään asukkaidensa näköistä elämää. Tutustu lehdessä esimerkiksi joen rannalla sijaitsevaan vanhaan rantatupaan, taiteilijaparin runsaaseen puuhuvilaan, omistajansa piirtämään punaiseen tupaan ja useamman sukupolven vaalimaan perintötaloon.

Bookazine on ajaton ja näyttävä erikoislehti, joka kestää aikaa ja selailua useamman kerran. Maalla Mökki on toinen julkaisu laadukkaiden lifestyle-bookazinien sarjassa. Ensimmäisenä ilmestynyt Deko Design oli myyntimenestys. Myöhemmin syksyllä on vuorossa ompelun erikoislehti.

Toivomme, että Maalla Mökki -bookazinen avulla virittäydyt alkavaan mökkikesään.

Maalla Mökki -bookazine on myynnissä lehtipisteissä 12.5.2021 lähtien. Hinta 6,90 €.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Maalla Mökki esittelee unelmien kesäkodit – uusi bookazine inspiroi mökistä haaveilevia ja opastaa mökkikaupoille

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X