Sisustus Tilaajille

Malin muutti kesätorppaan eronsa jälkeen: ”Halusin idyllisen kodin, joka kokoaa perheen jouluksi yhteen”

Entisestä kesätorpasta tuli eronneen Malinin suloinen sinkkukoti ja samalla ­idyllinen joulunviettopaikka yhä laajenevalle perhekunnalle.

”Hankimme tämän viehättävän paikan kymmenen vuotta sitten perheemme kesätorpaksi, jota on remontoitu pikkuhiljaa. Vuosi sitten päätin muuttaa tänne pysyvästi rivitalokodistani, ja samalla taloon vedettiin vesijohto ja viemäröinti”, Malin Berglind kertoo.

”Ensimmäisten vuosien aikana taloon haettiin vesi kymmenen litran kanistereissa naapurista. Kaiken vedenkantamisen jälkeen on nyt ilo avata hana, josta tulee sekä kuumaa että kylmää vettä.”

”Talon rakennusvuosi on epäselvä. Olen löytänyt kauppakirjan vuodelta 1920, mutta rakennustyylin perusteella päättelen talon olevan vanhempi. Tiedän, että täällä on asunut räätäli vaimonsa ja 12 lapsensa kanssa, ja sittemmin rakennuksessa toimi paikkakunnan ensimmäinen puhelinkeskus.”

Keramiikkaesineiden valmistaminen on Malinin rakas ­harrastus. Hän aikookin kunnostaa pienen savipajan kanalana ja sikalana aikoinaan toimineeseen piharakennukseen. Eteisen ruutulattian Malin maalasi lämpimän harmaalla ja umbralla. ­Ulko-oven sävy on kultanen okra.  
Keramiikkaesineiden valmistaminen on Malinin rakas ­harrastus. Hän aikookin kunnostaa pienen savipajan kanalana ja sikalana aikoinaan toimineeseen piharakennukseen. Eteisen ruutulattian Malin maalasi lämpimän harmaalla ja umbralla. ­Ulko-oven sävy on kultanen okra.   © @Jonas Lundberg Photograohy

Kissanpäiviä torpassa

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Malin muutti kesätorppaan eronsa jälkeen: ”Halusin idyllisen kodin, joka kokoaa perheen jouluksi yhteen”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.