Ihmiset Tilaajille

Milla Paloniemen elämänmuutos: Osti maatilan ja perusti ponifarmin, vaikka hänellä ei ollut kokemusta kummastakaan – ”Ensimmäinen jouluni maalla oli kauhea”

Kiroileva siili -sarjakuvastaan tuttu Milla Paloniemi hyppäsi tuntemattomaan muuttaessaan maalle ja perustaessaan haaveidensa ponifarmin. Nyt edessä on kolmas omannäköinen joulu ­hevostilalla.

Hevostenhoitoa, saunomista, ystäviä, jouluruokaa, animaatioiden katselua ja rekiajelu. Siinä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen, 39, unelmien joulun resepti.

”Olen persoonana fiilistelijä. Tykkään aistia joulun tunnelmaa, tuoksuja ja elävää valoa, mutta en pidä jouluun liittyvästä stressistä ja kaupallisuudesta”, Milla sanoo.

Hänen oma sukunsa on hajanainen, eikä vietä joulua yhdessä. Siksi jouluun liittyy myös surua ja haikeutta.

”Haluaisin kutsua luokseni muita samassa tilanteessa olevia. Täällä meillä olisi oma turvakupla.”

Millan ruokapöydän ääressä on kotoisaa

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Milla Paloniemen elämänmuutos: Osti maatilan ja perusti ponifarmin, vaikka hänellä ei ollut kokemusta kummastakaan – ”Ensimmäinen jouluni maalla oli kauhea”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.