Sisustus Tilaajille

Puolen hehtaarin metsä ja 1800-luvun punainen hirsitalo – Virpin ja Mikan tunnelmallisen kodin neliöt tuplaantuivat remontissa

Vanhan hirsitalon viileät lankkulattiat tuntuivat heti ­hyvältä Virpin ja Mikan villasukkien alla. He päättivät hypätä remontti­saappaisiin ja vaihtaa lähiö maalaiselämään.

Kuura on kuorruttanut lakeuk­sille levit­tyvän maiseman satumaiseksi, ja kuin tilauksesta taivaalta ­alkaa ­leijailla lumihiutaleita. Tänä sydäntalven päivänä Virpi ja Mika ­Billingin kunnostama punainen hirsitalo esittäytyy kauneimmillaan.

Miten päädyitte talon omistajiksi?

Virpi: Asuimme kaupungin lähiössä uudehkossa talossa mutta etsimme vanhaa, kunnostettavaa maalaistaloa kodiksemme. Aluksi haave oli minun, mutta pian siitä tuli yhteinen. Me molemmat viihdymme maaseudun hiljaisuudessa.

Mika: Kaikki potentiaaliset talot olivat ­liian huonokuntoisia ja sijaitsivat joko liian kaukana tai aivan tien tai naapureiden tuntumassa. Lopulta ­entistä taloamme myynyt kiinteistövälittäjä vinkkasi tästä, juuri myyntiin tulleesta paikasta.

Virpi ja Mika ovat tuunanneet yhdessä keittiön ruokapöydän. Roskalavalta pelastettu mäntypöytä sai kannekseen heinäladosta löytyneet vanhat lattialankut. Tapetti on Duron Lovisa.
Virpi ja Mika ovat tuunanneet yhdessä keittiön ruokapöydän. Roskalavalta pelastettu mäntypöytä sai kannekseen heinäladosta löytyneet vanhat lattialankut. Tapetti on Duron Lovisa.

Millaisen kunnostuskohteen saitte?

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.