Sisustus Tilaajille

Mikä tunnelmallinen koti! Susannan ja Inskun taloon mahtuu 7 lasta ja 16 lastenlasta

Susanna ja Insku halusivat astua kohti uutta. He myivät rakkaudella vaalimansa yrityksen ja perustivat kodin Villa Maamolaan. ”Tärkein kriteerimme talolle oli, että tänne mahtuvat uusperheemme kaikki 7 lasta ja 16 lastenlasta.”

Rakkaudella rakennettu luontopäiväkotiyritys oli Susanna Suutarlan ja Insku Mustosen yhteinen elämäntyö. Molemmat kuitenkin kaipasivat elämäänsä muutosta. Sitä, mitä se oli, kumpikaan ei tarkasti tiennyt.

Kun yritykselle löytyi jatkaja keväällä 2020, juuri ennen koronan aloittamaa sulkutilaa, oli aika päästää irti vanhasta.

Pinnan alla oli muhinut jo tovin ajatus muuttamisesta Helsingistä pienemmälle paikkakunnalle. Elämä otti toiveesta kopin ja tarjosi tuttavan omistaman hirsitalon Loviisassa Inskun ja Susannan eteen.

”Taloa etsiessämme piirsimme harpilla kehän pääkaupunkiseudun ympärille. Sitten tuli lounastreffit tuttavan kanssa ja korvan taakse jäi kuuluminen, että heidän talonsa tulee myyntiin. Olimme jo muutaman päivän päästä Loviisassa taloa katsomassa ja ihastuimme.”

Susanna ja Insku ovat uusperhepari. Heillä on yhteensä seitsemän tytärtä ja 16 lastenlasta, joista Menni ja Livia piipahtivat äitinsä Iinan kanssa Villa Maamolaan. Nimi tulee maamo-sanasta, joka tarkoittaa äitiä ja isoäitiä.
Susanna ja Insku ovat uusperhepari. Heillä on yhteensä seitsemän tytärtä ja 16 lastenlasta, joista Menni ja Livia piipahtivat äitinsä Iinan kanssa Villa Maamolaan. Nimi tulee maamo-sanasta, joka tarkoittaa äitiä ja isoäitiä. © MariaKalmiphotography

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä tunnelmallinen koti! Susannan ja Inskun taloon mahtuu 7 lasta ja 16 lastenlasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.