Sisustus Tilaajille

Tarja kunnosti synnyinkotinsa – rintamamiestalo koki täydellisen muodonmuutoksen

Tarja päätti kunnostaa synnyinkotinsa ja sisustaa sen mieleiseksi yhdessä avopuolisonsa kanssa.

Siitä on 20 vuotta aikaa, kun Tarja Markkanen päätti muuttaa takaisin synnyinsijoilleen Veikkolaan. Viisi vuotta myöhemmin hän muutti yhdessä avopuolisonsa kanssa vuokralle Tarjan lapsuudenkodin läheisyyteen. He ryhtyivät remontoimaan lähes alkuperäisessä asussaan olevaa taloa.

Usein oletetaan, että omaa lapsuudenkotia remontoidessa on vaikea tehdä muutoksia. Tarja Markkanen koki asian aivan toisin. Talo remontoitiin tuolloin nelihenkiselle perheelle, kun Tarjan lapset vielä asuivat kotona. Silloin kun Tarja oli lapsi, ei edes yläkerta ollut vielä käytössä. Se rakennettiin taloon vasta joskus 70-luvun lopussa.

”Minä nukuin lapsena tuossa missä on nyt meidän olohuone. Ja äidin ja isän makuuhuone oli tuossa ruokailutilan paikalla”, Tarja muistelee.

Remontissa alakerran huoneita yhdistettiin seiniä poistamalla ja kulku keittiöön vaihdettiin toiseen paikkaan. Tilajakoa ja tyyliä muutettiin reippaasti nykyisten asukkaiden mieleen.

Tässä rottinkituolilla Poby istuu aamukahviseurana. Leppoisat aamut ovat kaikkien mieleen.

Lue myös: Tapetoitu ilmalämpöpumppu, koristevalot liesituulettimessa… Katjan kekseliäät ja hauskat ideat tekevät rintamamiestalosta lapsiperheen unelmakodin

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.