Sisustus Tilaajille

Unelmatalo yllätti Jeanetten: ”Ostimme tietämättämme sukumme vanhan tilan”

Ihmeellisten sattumien kautta Jeanette ja Petri Aarros päätyivät ostamaan talon, jolla olikin erikoinen kytkös Jeanetten suvun historiaan.

Kaksi vuosikymmentä. Niin kauan ­Jeanette Aarros ehti haa­veilla vanhasta talosta, ­ennen kuin Petri-puolisokin alkoi lämmetä ajatukselle. Maaliskuussa neljä vuotta sitten he alkoi­vat etsiä taloa, joka olisi omassa rauhassaan, mutta josta olisi sopiva matka työpai­kalle Sipoo­seen.

Nituksen tila oli ensimmäisenä myytävien talojen listalla, ja Jeanette ja Petri pääsivät katsomaan paikkaa tuntia ennen virallista näyttöä.

Lumen alta paljastui yllätys

”Kun ajoimme pihaan, olimme jo aika vakuuttuneita siitä, että olimme löytäneet etsimämme. Ihastuksissamme rämmimme lumisessa pihapiirissä ja metsässä. Talon sisällä tunne vain vahvistui”, pariskunta kertoo.

Toki he näkivät, että remonttia tarvittaisiin, mutta ikkunoista tulviva kevättalven valo ja vanhan talon sielu hälvensivät epäilykset.

”Katselimme huolissamme näyttöön saapuvien autojen määrää ja lähdimme kotiin miettimään uskaltaisimmeko tehdä kaupat. Kun välit­täjä soitti kertoakseen, että talolla oli ­useita ostajaehdokkaita, meille tuli kiire lyödä sopimus lukkoon”, Jeanette muistelee.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Unelmatalo yllätti Jeanetten: ”Ostimme tietämättämme sukumme vanhan tilan”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.