Sisustus Tilaajille

Videoblogi elättää Anniinan ja Juhan, jotka muuttivat Espoosta maalle askeettiseen taloon

Anniina ja Juha pakkasivat kimpsunsa ja muuttivat Espoosta vanhaan ­taloon ­Mäntyharjulle. Nyt heidän toteutuneella unelmallaan on useita kymmeniä tuhansia seuraajaa verkossa.

Lammasaitauksesta kuuluu kiivasta määkinää. ­Ulriikka ja Ulpukka ovat kiihdyksissään, koska heidän kaverinsa Ulla on livahtanut ulos aitauk­sesta. Aiemmin pihapiirissä vapaina kulkeneet eläimet ovat saaneet aidan ympärilleen, kiitos vuohien, ­jotka keksivät ottaa tavakseen livahtaa kanalaan herkkuvarkaisiin.

Tämäkin kohtaus tallentuu kameran linssin läpi tuhansien silmäparien katsottavaksi, kun isäntäpari Juha ja Anniina Jalkanen kuvaavat materiaalia videoblogia varten.

”Aluksi meistä kumpikaan ei viihtynyt kameran edessä, mutta olemme opetelleet. Tehdessä kehittyy, eikä ensimmäisiä ­videoita enää meinaa uskaltaa katsoa”, Juha sanoo.

Vloggaus on mahdollistanut Jalkasten muuton pääkaupunkiseudulta maalle sekä työllistymisen pienellä paikkakunnalla.

Hinta-laatusuhde ratkaisi

Espoossa asuneet Jalkaset olivat jo pitkään haaveilleet vanhasta talosta, mutta lähempää pääkaupunkiseutua.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.