Mainos: Asuntomessut
Mainos | Asuntomessut

50-vuotisjuhlavuosi: Asuntomessut Tuusulassa 2020

Asuntomessut järjestettiin vuonna 2020 Tuusulan Rykmentinpuistossa. Kulttuurihistorialtaan värikkääseen Tuusulaan sijoittuvat messut viettivät myös 50-vuotisjuhlavuotta. Aivan ensimmäiset Asuntomessut järjestettiin nimittäin Tuusulassa vuonna 1970.

Tulevaisuuden kyläkaupunki Tuusulassa esitteli kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön. Palvelut ja naapurit ovat lähellä ja asuminen on terveellistä ja turvallista.

Koronapandemian johdosta vuoden 2020 messuilla panostettiin erityisesti turvallisuuteen. Tavoitteena oli, että jokainen messukävijä kokee turvallisen, sujuvan ja innostavan messupäivän.

Messukävijöille tarjottiin lisäksi aimo annos inspiraatiota ja uusia ideoita niin asumiseen, sisustamiseen, rakentamiseen kuin remontointiinkin liittyen. Messuilla oli koettavissa yhteensä 33 uniikkia messukotia. Tänä vuonna järjestettiin myös ensimmäisen kerran virtuaaliset Asuntomessut!

Kurkista Tuusulan messuvuoteen alla olevien Asuntomessuartikkelien kautta.

Asuntomessut Tuusulassa 2020

Asuntomessut Tuusula

© Amanda Lehtola

Perttu Sirviö paljastaa suosikkinsa Asuntomessuilla: ”Tällaista en ole ennen nähnyt”

Remonttipiiskurina tunnettu Perttu Sirviö vieraili Asuntomessuilla Tuusulassa ja kertoo nyt omat suosikkiratkaisunsa. Pertun huomio kiinnittyy erityisesti hyviin teknisiin ratkaisuihin, viihtyisiin tiloihin ja fiksuun suunnitteluun.

Lue artikkeli >>

Asuntomessut Tuusula

© Otavamedia

Uusia muotoja ja muokattavuutta – Asuntomessujen 5 näkyvintä trendiä

Asuntomessujen kohteissa Tuusulassa voi käydä haistelemassa tuoreimpia asumisen trendejä. Nyt koteihin halutaan esimerkiksi harmoniaa, ekologisuutta ja muunneltavia tiloja.

Lue artikkeli >>

© Asuntomessut

Oma viljelypalsta, pihasauna ja koirien päiväkoti – Tällainen on tulevaisuuden kyläkaupunki

Asuntomessut-aluetta Tuusulan Rykmentinpuistossa rakennetaan kyläkaupunkina, jossa asumisen yhteisöllisyys saa monia muotoja.

Lue artikkeli >>

Lue lisää Asuntomessuista
Tuusulassa!

Lue myös: Kurkista kulissien taakse! Viikottaisia kuulumisia Asuntomessuilta Lohjalta 2021 ja parhaita paloja menneiltä messuvuosilta

Keskustelu

Kommentoi juttua: 50-vuotisjuhlavuosi: Asuntomessut Tuusulassa 2020

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X