Mainos: Electrolux
Mainos | Electrolux

Imurointi on yhtä juhlaa – arkenakin

Electrolux 800 johdoton imuri vastaa moneen toiveeseen ja tarpeeseen. Se pitää kodin siistinä helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Nykyaikainen elämäntyyli suosii tehokkuutta ja vaivattomuutta. Parasta on, kun nämä ominaisuudet voi liittää myös siivouskokemukseen. Johdottomat pölynimurit ovat syrjäyttäneet aikaisempien vuosien mallit – nykyimuri on helppokäyttöinen, monipuolinen ja puhdistaa kodin perusteellisesti.

”Trendinä on, että perinteiset siivousvälineet halutaan korvata johdottomilla laitteilla, jotka ovat käden ulottuvilla ja joille ei tarvitse etsiä säilytyspaikkaa”, toteaa Electroluxin asiantuntija Johan Liljeström.

Electrolux on vastikään tuonut markkinoille modernin ja designiltaan tyylikkään varsi-imurin, joka sopii sekä erikokoisille perheille että yksinasujille. Imurointi onnistuu yhtä kättä käyttäen.

”Imuri on kevyt ja sitä on helppo hallita, eikä kahta kättä tarvita.”

Kaikenlaisen pölyn poistaja

Imuroinnista voi tulla myös koko perheen yhteinen puuha. Jopa lapset innostuvat siivoamaan, sillä keveytensä lisäksi laitteen irrotus telineestä ja kiinnitys takaisin on yksinkertaista. Varsi-imuri on kiinni lataustelineessä kätevällä magneettikiinnityksellä.

”Samaan laitteeseen on pyritty saamaan kaikki tarvittava. Lisäosat ovat kiinni joko imurin varressa tai käsiosassa. Osien hukkumisesta ei tarvitse olla huolissaan, sillä ne voi säilyttää lataustelineessä. Lisävarusteita voi hankkia myös myöhemmin”, kertoo Liljeström.

Lisäosia on kaikkiaan viisi, ja nekin on helppo irrottaa ja puhdistaa. Hygienia on huippuluokkaa: imurissa on viisivaiheinen suodatus, joka puhdistaa pinnoilta pienimmätkin pölyhiukkaset. Suodattimet ovat myös irrotettavissa puhdistusta varten.

”Keväällä varsi-imuriin on tulossa lisävarusteena moppi. Käsiosaan saa vesisäiliön ja pyörivät puhdistustyynyt pesevät lattian. Monipuolista toimintoa on kaivattu, jotta yhdellä ja samalla laitteella onnistuu koko kodin siivous.”

Muita lisävarusteita on käsi- tai varsiosaan kiinnitettävät PetPro tai BedPro-suulakkeet. Ensimmäinen tepsii erityisesti lemmikkieläinten karvoihin ja toinen syväpuhdistaa sängyt ja sohvat. Taipuisalla, pörröisellä Duster-suulakkeella voi imaista pölyt legoista, korurasiasta, ruukkujen välistä ja säleverhoista.

Suoraselkäistä ja ulottuvaa imurointia

Varsi-imuri on kaksiosainen ja ergonominen, sillä varren korkeutta voi säätää käyttäjän mukaan. Kevyt teleskooppivarsi tuo kaivattua ulottuvuutta katonrajaa siivotessa, ja pelkällä käsiosalla puhdistuu pöydältä leivänmurut, lampunvarjostimet ja sohvan uumenet. Käsiosa irtoaa kätevästi varresta vain napin painalluksella.

”Käsiosaa voi hyödyntää monipuolisesti. Hankaliin paikkoihin, kuten auton penkkien väleihin tai kotona pattereiden taakse, pääsee näppärästi käsiksi Home & CarKit -lisävarustesarjan avulla.”

Liljeströmin mukaan lattiasuulakkeiden pikairrotus onnistuu jopa varpaalla. BRC-pikapuhdistustoiminto sujuu samalla tavalla: harjaksien takana on vipu, jota painamalla harjaosa puhdistuu muun muassa hiuksista ja lemmikkien karvoista.

Imurin säiliö on käyttäjien toiveiden mukaisesti läpinäkyvä. Säiliön täyttymisen huomaa, ja jos laite on imaissut jotain arvokasta, kuten korun, se on helppo löytää.

Mukana kestävässä kehityksessä

Varsi-imurissa on imutehoa, jonka ansiosta isot roskat ja pienetkin pölyhiukkaset katoavat hetkessä kaikilta pinnoilta. Käyttö on siinäkin mielessä helppoa, että automaattitilassa laite säätää itsestään imutehon sopivaksi puhdistettavalle pinnalle – parketilta voi siirtyä sujuvasti imuroimaan mattoa.

Noin puolen tunnin puhdistus varsiosalla hoituu yhdellä 2,5 tunnin latauksella. Vaihdettava akku on saatavilla myös lisävarusteena.

Yhdellä latauksella siivoat jopa 75m² asunnon

”Electrolux 800 johdoton imuri on sen verran fiksu laite, että helposti hallittavissa oleva näyttö kertoo, paljonko akun varausta on jäljellä, milloin suodattimet on puhdistettava tai onko laitteessa jokin tukkeutuma”, valaisee Liljeström.

Laite on omassa kategoriassaan markkinoiden hiljaisempia. Lisäksi vastuullisuus ja kestävä kehitys on huomioitu: materiaalit ovat uudelleen kierrätettäviä, maalia on käytetty mahdollisimman vähän ja Green-mallissa 65 prosenttia muovista on kierrätysmuovia.

Osallistu Electroluxin lukijakilpailuun ja voit voittaa imurin omaksesi!

Millaisen arjen siivoushaasteen kimppuun sinä kävisit uudella ja tehokkaalla Electrolux 800 johdottomalla imurilla? Vastaamalla tähän kysymyksen ja jättämällä yhteystietosi osallistut lukijakilpailuun ja voit voittaa Electrolux Green 800 johdottoman imurin itsellesi (arvo 449€). Arvonta suoritetaan 1.12.2021 kaikkien osallistujien kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.


www.electrolux.fi


Keskustelu

Toisi kyllä helpotusta siivoamiseen,puulämmitteinen talo ja polttopuiden mukana jos missä kulkeutuu roskaa

Helposti otettavissa käyttöön. Eläkeläispariskunnalle oiva helpotus
päivittäiseen käyttöön.

Helpompi kantaa kerroksesta toiseen. Ettei vaan kompuroisi imurin kanssa rappusissa.

Olisi helpompi tarttua useammin imuriin ja taistella koirien karvoja vastaan sekä saada pölypallerot kuriin.

Lapsi- ja eläintaloudessa hyvä ja helposti saatavilla oleva imuri olisi näppärä. Imuroitavat sotkut ei lopu kesken.

Kahden valjaissa ulkoilevan kissan myötä asunnossa riittää päivittäin imuroitavaa, on irtokarvaa, hiekkalaatikoilta tassuissa kulkeutuvaa pellettimurua ja ulkoilulenkeiltä tassuissa kulkeutuvaa roskaa ja hiekkaa imuroitavana useaan otteeseen pitkin päivää ja iltaa. Eli tarpeeseen todellakin tulisi toimiva, tehokas, katseenkestävä ja helppokäyttöinen imuri, jota ei tarvitsisi joka kerta siivouskaapista kaivaa esille.

Olisi hyvä helpotus, eteisen jokapäiväiseen hiekan ja muun rohjan siivoukseen.

Laiskuuden huippu imuroinnista saisi tästä kipinää siivoukseen! Palkintona imuri ja pölytön koti…aaahh!

Koira, linnut, hervoton määrä kirjoja ja käsityöharrastukset… Helpottaisi eloa ja oloa!

Kommentoi juttua: Imurointi on yhtä juhlaa – arkenakin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X