Mainos: Saga
Mainos | Saga

Joulukalenteri 15: Graavilohi kruunaa joulupöydän (+arvonta)

Kinkun kaverina maistuu jouluaterialla graavilohi, joko yksinään tai osana runsaampaa kalapöytää. Valmista tämä suolainen suosikki Sagan ohjeella ja osallistu lisäksi aidon joulukuusen arvontaan!

Valmista graavilohi näin:

Nypi lohesta ruodot ja pyyhi filee kauttaaltaan talouspaperilla. Leikkaa ylimääräinen vatsarasva veitsellä pois. Aseta filee nahkapuoli alaspäin SAGA Voipaperin päälle.

Yhdistä suola, sokeri ja murskatut pippurit ja ripottele tasaisesti lohen pintaan. Hienonna osa tillistä ja levitä lohen päälle. Jätä osa koristeluun.

Paketoi kala tiiviisti voipaperiin ja sitten SAGA Folioon. Laita jääkaappiin nahkapuoli alaspäin. Aseta päälle kevyt paino, esimerkiksi lautanen. Anna kalan maustua kaksi vuorokautta.

Pyyhi suola ja mausteet kalan pinnasta. Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi terävällä fileointiveitsellä. Asettele ilmavasti viipaleina tai pyöräytä ruusukkeiksi. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Jälkiruokana maistuu joulun näyttävin kakku: poimi täältä resepti upeaan joulukuusikakkuun!

 

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa joulukuusilahjakortin itsellesi (arvo 95€)!

Osallistumisaikaa on 15.12.2020 asti. Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.
Lue arvonnan säännöt tästä!

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

ARVONTA ON SUORITETTU!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Joulukalenteri 15: Graavilohi kruunaa joulupöydän (+arvonta)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X