Mainos: CWT Kaleva Travel
Mainos | CWT Kaleva Travel

Joulun taikaa Salzburgissa 22.-27.12.2019

Joulu Itävallan alppimaisemissa on ikimuistoinen kokemus. Vuorten ympäröimä Salzburg lumoaa kävijänsä kauneudellaan ja joulutunnelma on käsin kosketeltava. Matkan päätteeksi koemme myös Münchenin joulutunnelman. Tervetuloa mukaan Kotilieden perinteiselle joulumatkalle!

Alustava matkaohjelma:

Sunnuntai 22.12.
Tapaamme matkanjohtaja Pirkko Koposen lentokentällä ja lähdemme Finnairin aamulennolla Helsingistä Müncheniin, josta jatkamme Salzburgiin. Majoitumme tunnelmalliseen alppihotelliin, jossa nautimme välipalaa ennen yhteistä illallista.

Maanantai 23.12.
Vapaa-aikaa tutustua jouluiseen Salzburgiin omatoimisesti ja piipahtaa viime hetken jouluostoksille keskustan joulutoreille. Hotellin ympäristössä on myös mainiot ulkoilumahdollisuudet. Illallinen hotellissa.

Tiistai 24.12.
Kevyen lounaan jälkeen aloitamme yhteisen joulunvieton retkeilemällä Oberndorfiin, jossa kappelin edustalla virittäydymme kuuntelemaan ehkä tunnetuinta joululaulua Jouluyö, juhlayö. Illalla kokoonnumme viettämään aattoiltaa ja nauttimaan juhlaillallisen.

Keskiviikko 25.12.
Teemme opastetun kävelykierroksen tutustuen Salzburgin vanhan kaupungin nähtävyyksiin.
Nautimme illallisen hotellissa, jonka jälkeen ajamme klassisen musiikin konserttiin Mirabellin linnaan.

Torstai 26.12.
Teemme kokopäiväretken Salzkammergutin vuoristojärven maalauksellisiin maisemiin. Syömme retkellä kevyen lounaan Bad Ischlin nostalgisessa konditoriassa ja jäähyväisillallisen nautimme hotellissa.

Perjantai 27.12.
Hyvästelemme Salzburgin ja aloitamme kotimatkan. Tutustumme vielä Müncheniin ja nautimme lounaan. Suora Finnairin iltalento Helsinkiin.

Huom. Matkaohjelma sitoumuksetta.

Matkan hinta alkaen 1.793 €/hlö kahden hengen huoneessa. Hintaan lisätään CWT Kaleva Travelin palvelumaksu 22 euroa/varaus

Varaukset ja tarkemmat matkaohjelmat:
CWT Kaleva Travel

• Työpajankatu 9 D, 00580 Helsinki
• Toimisto avoinna ma-pe klo 8–16
• Puh.0205 615540 kaikkialta Suomesta
• lukijamatkat@kalevatravel.fi
www.kalevatravel.fi/lukijamatkat
• Palvelumaksu 22 e/ varaus
• Vastuullinen matkanjärjestäjä on CWT Kaleva Travel

Keskustelu

Kommentoi juttua: Joulun taikaa Salzburgissa 22.-27.12.2019

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X