Mainos: Lumon
Mainos | Lumon

Leilan terassi on Suomen kaunein – näin terassikisan ykkönen juhlii voittoaan

Kotilieden lukijat äänestivät Suomen kaunein terassi 2021 -kilpailun voittajaksi helsinkiläisen Leila Koistisen unelmaterassin. Lasitettu ulkotila on kuin ylimääräinen huone ja siten voittajan käytössä ympäri vuoden.

Kotiliesi ja Lumon etsivät yhdessä Suomen kauneinta terassia tänä keväänä ja valtavasta osallistujajoukosta valikoitui finaaliin kolmen kärki. Lukijat äänestivät suosikikseen helsinkiläisen Leila Koistisen terassin.

– Aivan mahtava fiilis voiton jälkeen – melkein hypin riemusta. Tai no, hypinkin, Koistinen iloitsee.

– Tuhannet kiitokset kaikille äänensä antaneille. Toki oma terassi on aivan ihana, mutta kyllä myös muiden finalistien terassit olivat upeita. On hienoa, että nykyään arvostetaan ulkotiloja ja panostetaan viihtyvyyteen erityisesti nyt, kun vietämme niin paljon aikaa kotona.

 

Lumon terassilasitus

Tällä kuvalla Leila nappasi voiton Suomen kaunein terassi 2021 -kilpailussa.

Leilan kodissa on terasseja useampikin ja ne ovat kaikki katettu Lumonin lasituksilla. Meren äärellä sijaitsevaan kotiin on valittu puitteettomat Lumon-lasit, jotka voidaan kesäkuumalla siirtää nippuun molemmille sivuille. Kuvissa esiintyvä, voitokas eteläterassi on suurin ja varustettu niin lämmittimillä kuin takallakin.

– Takkatuli on meille hyvin tärkeä ja takan sijoittaminen terassille oli yksi parhaita päätöksiämme. Talvella tunnelmaa tuovat takan lisäksi kausivalot sekä kynttilät ja kesällä sähkövalot vaihtuvat aurinkokennovalaisimiin. Kukkia ja viherkasveja istutan ruukkuihin keväällä heti, kun sää sallii – ja yleensä aina vähän liian aikaisin.

 

Takkatuli luo tunnelmaa ja tuo lämpöä lasitetulle terassille.

Kesällä terassilla nautitaan auringosta ja aamiaisista

Yhdellä terasseista on poreallas ja kyseinen tila on kuin luotu kahdenkeskisiin hetkiin viinilasin äärellä. Myös täältä on merinäköala ja terassilasien verhoilla saadaan tuotua intimiteettiä tilaan. Lasituksen ansiosta tila pysyy siistinä, matot säilyvät hyväkuntoisina eikä läheisten puiden siitepöly tahraa paikkoja.

– Avoterassille on tänä keväänä saatu uudet aurinkovuoteet, joissa makoillaan erityisesti saunan jälkeen. Uutta on myös pieni kahvilapöytä, jonka äärellä nautimme aamiaista aina, kun se on mahdollista.

Leila aikoo juhlistaa voittoaan terassijuhlilla, tietenkin. Terassilla juhlitaan myös pienen prinsessan, Leilan lapsenlapsen syntymäpäivää.

– Pidämme terassilla lapsenlapseni 1-vuotissyntymäpäivät. Koronan takia tapaan hänet vasta nyt ensimmäisen kerran. Instagramissa tilillä @leilakoistinen on kuvia terasseistamme. Sieltä varmasti löytyy kuvia myös tulevista terassijuhlista.

X