Mainos: SAGA leivinpaperi
Mainos | SAGA leivinpaperi

Leivinpaperi on kotikokin apuri – katso niksit joulukeittiöön ja voita oma joulukuusi!

Perinteiset jouluherkut valmistuvat leivinpaperin avulla käden käänteessä. Kokeile myös tämän joulun hittireseptiä ja taiteile herkkupöytään kaunis joulukuusikakku.

 

SAGA Leivinpaperi kestää hyvin rasvaa ja lämpöä, ja sopii siksi moneen käyttötarkoitukseen. Mikä parasta, käytön jälkeen leivinpaperin voi vaikka kompostoida, sillä se on täysin biohajoava. Listasimme vinkit leivinpaperin hyötykäyttöön jouluaskareissa:

1. Säästä aikaa vuoraamalla vuoat

Kypsennä peruna-, porkkana- ja lanttulaatikot kätevästi SAGA Leivinpaperilla vuoratuissa uunivuoissa. Ruoka ei tartu kiinni astioihin, joten niitä ei tarvitse liottaa eikä kuurata. Aikaa säästyy myös jouluisten kakkujen valmistuksessa, sillä leivinpaperilla vuorattua vuokaa ei tarvitse voidella eikä jauhottaa.

2. Paista joulun mehevin kinkku leivinpaperin sisällä

Joulukinkusta tulee maukas ja mehevä, kun paistat sen SAGA Leivinpaperiin käärittynä. Aseta uunivuokaan tai -pellille reilu pala leivinpaperia ja sen päälle toinen samanlainen ristikkäin, ja kääräise kinkku tiiviisti papereiden sisälle rasvapuoli ylöspäin. Noudata paistoaikaa ja valmista herkullinen kastike astian pohjalle jäävästä kinkkuliemestä.

3. Höyrytä helpot ja herkulliset kasvikset joulupöytään

Asettele kasvikset yrtteineen SAGA Leivinpaperin päälle ja kääräise narun avulla nyytiksi. Höyrytys säilyttää parhaiten ruoan aromit ja vitamiinit, joten lisää tavallisen kattilan pohjalle tilkka vettä ja aseta nyytit kiehuvaan veteen, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Kokeile joulupöytään esimerkiksi porkkanoiden ja rakuunan tai palsternakan ja timjamin yhdistelmää.

4. Valmista makoisa graavikala paperikääreessä

Joulupöydän kestosuosikki graavilohi valmistuu parhaiten SAGA Leivinpaperikääreessä. Aseta tuore lohenpala paperin päälle, levitä päälle suolaa, sokeria sekä haluamasi mausteet ja kääräise lohi tiukkaan pakettiin. Anna kalan graavautua jääkaapissa painon alla ainakin yön yli.

5. Kruunaa kasvikset herkullisella yrttivoilla

Sekoita huoneenlämmössä pehmenneen voin sekaan pieneksi pilkottuja tai kuivattuna murskattuja yrttejä sekä ripaus sormisuolaa. Kääri voimassa tangoksi SAGA Leivinpaperin sisälle ja laita jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa yrttivoitangosta tasapaksuja siivuja ja tarjoile keitettyjen perunoiden tai höyrytettyjen kasvisten seurana.

Osallistu kilpailuun ja voita lahjakortti joulukuusta varten!

Graavilohi, lanttulaatikko, tähtitorttu, vai joku muu? Kerro meille 15.12.2020 mennessä, mikä on oma jouluruokasuosikkisi. Osallistujien kesken arvotaan joulukuusilahjakortti
(arvo 95€).

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

 

Psssst! Myös Sagan Instagram-profiilissa arvotaan joulukuusilahjakortteja. Ota @Saga_suomi seurantaan Instagramissa ja moninkertaista voittamahdollisuutesi! 

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Avainsanat

Keskustelu

Leivinpaperi on todella hyvä tällaiselle tahmatassulle, ei ole jatkuvaa uunin siivousta. En tee mitään ilman Sagaa. 🤭

”joten lisää tavallisen kattilan pohjalle tilkka vettä ja aseta nyytit kiehuvaan veteen,”
Kuinka paljon sitä vettä tarvitaan? Tilkka kuulostaa aika vähälle.

Hyviä niksejä,paljon oli tuttua,mutta myös uutta.
Kyllä leivinpaperi on tuttu tuote ja aina käytössä.

Leivinpaperi on todella minun luottoystävä, leivontaan, ruuanlaitto ja ihanat koristeet syntyvät Sagasta. 🌺

Ihania ohjeita. Kuusta sekä traavilohia tulee varmaankin kokeilua . Saga leivinpaperi on tuttua hyväksi todettua.
Helppo ja kätevää kun voi myös kompostoida.

Kommentoi juttua: Leivinpaperi on kotikokin apuri – katso niksit joulukeittiöön ja voita oma joulukuusi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X