Mainos: Kärcher
Mainos | Kärcher

Mikä avuksi lasten sotkuihin ja koirankarvoihin? Ratkaisut kahden kodin siivouspulmiin

Pieniä sormenjälkiä siellä täällä, pinttynyttä likaa hankalissa paikoissa ja kuraisia tassunjälkiä parketissa…jokaisessa kodissa on omat siisteyteen liittyvät haasteensa. Kärcherin laadukkaat ja monipuoliset laitteet ratkovat tehokkaasti useita erilaisia siivouspulmia, joita löytyy muun muassa Korhosen ja Mäkisen perheestä.

Korhosten perheeseen kuuluu kolme alle kouluikäistä lasta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita – sotkuista puhumattakaan – ei siis kaksikerroksisesta omakotitalosta puutu. Ruokapöydälle ja sen ympärille kertyy pieniä sormenjälkiä ja ruokatahroja, joita ei ruuhkavuosien tuoksinassa aina ehditä välittömästi siivota. Toisinaan lattialta siivotaan aamiaismuroja.

Perheelle on tärkeää, että kodin siivous sujuu nopeasti ja tehokkaasti, siksi lattiapinnat puhdistetaan akkukäyttöisellä Kärcher-lattiapesurilla. Lattiapintoja ei tarvitse imuroida ennen pesua, mikä nopeuttaa huomattavasti siivousta, kun yksi vaihe jää pois. Mopatessa lattian pesuvesi saattaa olla likaista, jolloin pinnoista ei tule puhtaita. Lattiapesuri taas pesee lattian aina puhtaalla vedellä, sillä siinä on likaiselle ja puhtaalle vedelle oma säiliö. Pesun jälkeen lattiapinta on hetkessä puhdas, kuiva ja turvallinen käyttää.

lattia

Tämä on tuttu näky lapsiperheessä, mutta lattiapesurin avulla siivous onnistuu hetkessä. Se kerää tehokkaasti talteen sekä kuivan että märän lian.

Kaksikerroksisen kodin puhdistaminen vaatii akkukäyttöiseltä lattiapesurilta pitkäkestoisuutta. Kärcher-lattiapesurin täyden akun käyttöaika on 45 minuuttia, jolla pesee noin 135 neliötä. Kevytlinjainen muotoilu tekee laitteesta näppärästi liikuteltavan. Se ulottuu helposti erilaisten huonekalujen alle, joten puhdistus sujuu ilman konttaamista ja kyykistelyä.

Pikkulapsiperheen eteisen haasteena on ulkoa kulkeutuva kura. Puhdistamiseen perhe käyttää lattiapesuria, sillä se kerää tehokkaasti talteen sekä kuivan että märän lian. Eteisen lattiapinta on laatoitettu kun taas muualla talossa pintamateriaaleina ovat parketti ja kivi. Lattiapesuri sopii kaikille tavanomaisille koville lattiapinnoille, joten siivousvälinettä ei tarvitse vaihtaa.

Siivousta ilman puhdistusaineita

Mäkisten perheessä halutaan välttää pesu- ja puhdistusaineita kodin siivoamisessa, joten heidän kotinsa puhdistuu pääsääntöisesti höyryllä. Perheen rivitaloasunnossa on iso kaakeloitu kylpyhuone, jossa riittää puhdistamista. Perhe arvostaa siivouksessa kätevyyttä ja ekologisuutta.

Höyrypuhdistus on hyvin tehokas ja ympäristöystävällinen tapa pitää koti puhtaana. Kärcher -höyrypesuri irrottaa pinttyneen ja rasvaisen lian ilman puhdistusaineita ja saavuttaa myös kodin hankalat raot. Höyryllä onnistuu tavanomaisimpien kodin pintojen kemikaalittoman puhdistuksen lisäksi jopa mattojen raikastus ja ikkunanpesu.

Käsisuuttimella ja puhdistusliinalla onnistuu muun muassa kaakeleiden, peilipintojen ja keraamisen liesitason puhdistus.

Mäkisten ison kylpyhuoneen puhdistamiseen käytetään höyrypesuria. Pinttyneet kalkki- ja saippuajäämät poistuvat höyryn avulla. Samoin lasi- ja peilipintojen sormen jäljet.  Hanojen ja kaalisaumojen puhdistamiseen käytetään kohdesuutinta ja harjaa. Pinta viimeistellään mikrokuituliinalla.

Höyrypesuri on monikäyttöinen, sillä siihen on mahdollista hankkia erilaisia lisävarusteita. Käsisuuttimella ja pehmeällä puhdistusliinalla voi puhdistaa muun muassa keraamisen lieden. Tekstiilisuutin raikastaa ja silottaa tekstiilit.

Lapsi- ja lemmikkiperheessä sormen ja kuonon jäljet lasissa ovat tuttu näky. Mäkiset ovat huomanneet, että koirakodissa kannattaa satsata kemikaalittomaan siivoamiseen, sillä karvakuonoilla on tapana nuolla kodin pintoja. Höyrypesuri puhdistaa pinnat ilman kemikaaleja.

Myös Kärcher-lattiapesuri on ehdoton hankinta lemmikkikotiin. Sen neljä mikrokuitutelaa mahdollistavat nopean ja tehokkaan puhdistuksen, ja kätevä hiussuodatin kerää lattioilta koirankarvat.

Avainsanat

Keskustelu

Laittaisitteko vielä videon siitä miten tuossa pääkuvan mukaisessa tilanteessa lattiapesuri poimii mustikat säiliöönsä hallitusti.

En kertakaikkiaan usko väittämäänne. Mutta jos se oikeasti onnistuu niin kaupat tuli,

En oikein ymmärrä, miten höyrypesuri ( se lienee varsin kuuma, koska on höyryä) voisi olla jatkuvassa käytössä turvallinen lattiapinnoille

Kommentoi juttua: Mikä avuksi lasten sotkuihin ja koirankarvoihin? Ratkaisut kahden kodin siivouspulmiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X