Mainos: Nurishh
Mainos | Nurishh

Nopeasti hyvää! Neljä helppoa kasvisruokaa arkeen

Kasviproteiinien suosio kasvaa, ja monessa kotikeittiössä on aika kortilla. Kun tekee mieli oikaista mutkat suoriksi ja herkutella terveellisesti, kokeilkaa uusia Nurishh-vegaanituotteita.

Puhtaasti kasvipohjaisista ainesosista valmistetut Nurishh-tuotteet ovat maukkaita, terveellisiä ja monikäyttöisiä. Valmiiksi pilkotut ja raastetut, kokkaamista nopeuttavat valmisteet sopivat kasviproteiineja arjessaan suosiville aikuisille, kokeilunhaluisille kotikokeille sekä laktoosiherkille.

Laktoosittomat ja maidottomat Nurishh-valmisteet sisältävät vain luontaisia maku- ja väriaineita kuten beetakaroteenia, paprikauutetta ja sitruunahappoa. Niissä on myös runsaasti elimistölle elintärkeää kalsiumia ja B12-vitamiinia, jota saadaan normaalisti vain eläinkunnan tuotteista.

Kokeile, maistele ja innostu

Herkulliset Nurishh-valmisteet taipuvat moneen. Cheese Style Slices -viipaleet maistuvat leivän päällä sellaisinaan ja paahdettuina, ja niistä teet herkulliset bruschetta-leivät. Makuja on kaksi: Classic Style Slices sekä pikantimpi Cheddar Style Slices.

Cheese Style Shreds -raasteilla kruunaat pizzan ja gratinoit laatikot ja vuoat. Mozzarella Style Grated ja Cheddar & Mozzarella Style Blend maistuvat myös kypsentämättöminä tacojen välissä ja salaatteihin ripoteltuina.

Kylmiin ja lämpimiin salaatteihin saat makua niin ikään Cheese Style Blocks -palatuotteilla. Näistä rakennat myös maukkaat naposteltavat: paloittele Classic Style Blocks tai Cheddar Style Blocks, ja pujota palat hammastikkuihin rypäleiden ja mansikoiden kanssa. Lisäksi Nurishh-tuoteperheeseen kuuluu kasvipohjainen Camembert Style -kiekko, joka maistuu ihanalta sellaisenaan ja sulatettuna.

4 x helppo kasvisruoka

Bruschetta

Bruchetta

kirsikkatomaatteja
rypsiöljyä
maalaisleipää
merisuolaa
1 pkt Nurishh Cheese Style Slices -viipaleita
tuoretta basilikaa
pestokastiketta
mustapippuria

Huuhtele ja halkaise tomaatit. Lämmitä öljy pannulla ja paahda leipäviipaleet kullanruskeiksi. Ripottele leipien pintaan suolaa.

Levitä Cheese Style Slices -viipaleet ja tomaatit leiville. Revi päälle basilikanlehtiä ja lusikoi leiville pestoa. Pippuroi kevyesti. Nauti lämpiminä.


Pikasalaatti kesäpäivään

Salaatti

rucolaa
vuonankaalia (tai muuta salaattia)
1 punasipuli
1 avokado
1 pss Nurishh Cheddar Style Blocks
Granaattiomenaa
saksanpähkinöitä
oliiviöljyä
viinietikkaa
merisuolaa
mustapippuria
ripaus sokeria

Huuhtaise ja kuivaa salaatit ja revi ne kulhoon. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi puolikkaat.

Halkaise granaattiomena ja koverra siemenet talteen lusikalla. Suojaa pinnat ja vaatteesi: granaattiomena värjää!

Sekoita vinegretti öljystä ja etikasta, ja mausta suolalla ja pippurilla. Pyöristä maku sokerilla. Pirskota vinegrettiä salaattiin ja lisää granaattiomena juuri ennen tarjoilua.


Helppo kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

2 kesäkurpitsaa
4–5 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
retiisejä
nokare voita
korppujauhoja
merisuolaa
mustapippuria
1 pss Nurishh Classic Style Shreds -raastetta
tuoretta basilikaa
oliiveja
maalaisleipää
romainesalaattia
oliiviöljyä
viinietikkaa
dijonsinappia

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pese ja siivuta kesäkurpitsa ja tomaatit. Kuori valkosipulinkynnet ja viipaloi ohuelti. Huuhdo ja viipaloi retiisit.

Voitele ja korppujauhota uunivuoka. Lado kurpitsa-, tomaatti- ja valkosipuliviipaleet vuokaan, ja lisäile väliin Classic Style Shreds -raastetta. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä päälle raastetta ja kypsennä vuokaa 40–45 minuuttia (aika riippuu uunisi tehosta).

Koristele vuoka basilikanlehdillä ja nauti oliivien, leivän ja retiisi-vihersalaatin kera. Tee salaatin vinegretti edellisen reseptin mukaan, mutta korvaa sokeri pikkumäärällä sinappia.


Ihana iltapala kahdelle

Iltapala

1 rs Nurishh Camembert Style
vaaleaa leipää
1 valkosipulinkynsi
oliiveja
viikunoita
1 omena
2 rkl rypsiöljyä
tuoretta rosmariinia
manteleita

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa leipäpalat suupalan kokoisiksi. Kuori valkosipulinkynsi. Huuhtele oliivit ja halkaise viikunat. Poista omenasta siemenkota ja viipaloi ohueksi.

Lämmitä öljy pannulla ja laita valkosipulinkynsi öljyyn. Varo käräyttämästä: valkosipulin on vain tarkoitus maustaa öljy. Poista kynsi ja lisää rosmariininlehdet öljyyn. Paahda leipäpalat öljyssä kullanruskeiksi.

Sulata Camembert Style -kiekko uunissa, kunnes sen sisus alkaa sulaa. Dipatkaa kuumaan kiekkoon leipäpaloja ja nauttikaa mausta oliivien, viikunoiden, manteleiden ja omenan kera.

Lue myös: Neljä helppoa kasvisversiota lapsiperheiden suosikkiruoista – sopivat nirsoimmillekin

Keskustelu

Tämä kohta esittelyssä oli hiukan harhaanjohtavaa: ”sopivat kasviproteiineja arjessaan suosiville”, koska nämähän eivät sisällä juurikaan proteiinia. Kasvisproteiinia suosivat kannattaa etsiä proteiini jostain muualta ja käyttää näitä vaan muuten maustamiseen ja tuomaan juustoista vaikutelmaa ruokaan.

Kommentoi juttua: Nopeasti hyvää! Neljä helppoa kasvisruokaa arkeen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X