Tiesitkö tämän ruoanlaitosta? Testaa!
Erilaisia kotikokkeja ja tapoja valmistaa ruokaa on yhtä monta kuin ihmisiäkin.
Ruotsalainen huippukokki Paul Svensson kannustaa kotikokkeja kiinnittämään enemmän huomiota vihannesten valmistukseen.
Suurin syy sille miksi ihmiset eivät pidä tietyistä raaka-aineista, johtuu niiden valmistustavasta.
Myös vihannekset voi valmistaa kypsyysasteen mukaan: raaka, medium ja kypsä. Tämän moni tietää eläinproteiinista, mutta vihannekset jätetään vähemmälle huomiolle. Vihanneksissa täydellinen kypsyysaste on medium, jossa koostumus ja maku luovat parhaimman yhdistelmän.
”Kuinka moni tietää perunalohkojen optimaalisen lämpötilan? Tämä vaikuttaa oleellisesti makuun ja koostumukseen samalla tavalla kuin lihan kanssa”, Svensson toteaa.
Oletko sinä perillä ruoanlaiton lainalaisuuksista? Testaa tietosi alla olevalla visalla!
Keskustelu
Kyllä tiesin, mukana ollaan arvonnassa
Hei! Arvontaan voi osallistua täyttämällä yllä olevan tietovisan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Kyllä tiesin miccikisu@gmail.com
Miellä tehdään perunoista puuroa
Kyllä tiesin, mukana arvonnassa
Hei! Arvontaan voi osallistua täyttämällä yllä olevan tietovisan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Kyllä tiesin. Mukana arvonnassa
Hei! Arvontaan voi osallistua täyttämällä yllä olevan visan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Toki tiesin.mukana
Hei! Arvontaan voi osallistua täyttämällä yllä olevan visan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
tiesin,mukana arvonnassa
nina.sihvonen@luukku.com
Hei! Arvontaan on mahdollista osallistua täyttämällä yllä olevan tietovisan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Lomake ei huoli puhelinnumeroani, vaikka kirjoitan sen aivan oikein.
Oletteko ollenkaan ottaneet huomioon, että on olemassa lyhyempiä puhelinnumeroita.
Kyllä tiesin ja mukana arvonnassa
Hei! Arvontaan on mahdollista osallistua täyttämällä yllä olevan tietovisan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Juu, kyllä oli tuttua🤗
Mukana ollaan.
Hei! Arvontaan on mahdollista osallistua täyttämällä yllä olevan visan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Mukana arvonnassa.
Hei! Arvontaan on mahdollista osallistua täyttämällä yllä olevan visan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Tiesin
Ainut ”yllätys” oli että paras lämpötila lohen kypsentämiseen oli niin alhainen.
Olen mukana arvonnassa.
Hei! Arvontaan on pääsee osallistumaan täyttämällä yllä olevan visan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Testattu ja hieman opittu. Mukana arvonnassa
Hei! Arvontaan on pääsee osallistumaan täyttämällä yllä olevan visan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Mukana arvonnassa.
Hei! Arvontaan on pääsee osallistumaan täyttämällä yllä olevan tietovisan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Lohen kypsennys on aika alhainen læmpö , kala kuivaa liian suuressa lämmössä, teen paljon kalaruokia ja mielestäni tiedän sen.
Luulin että punajuurta pitäisi kypsentää korkeammassa lämpötilassa.
Lohen kypsennys 175 on mielestäni sopiva.
Kiva oppia uutta. Ruoanlaitto kiinnostaa. Kunnon välineet pitää olla!
Mukana arvonnassa!
Hei! Arvontaan on pääsee osallistumaan täyttämällä yllä olevan tietovisan lopusta löytyvän lomakkeen 🙂
Kyllä tiesin
Lohen kypsyysaste meni pieleen
Punajuuren kypsyysaste meni väärin,kun sitä käsketään keittää kauan
ensimäiseen kysymykseen kysyttiin vihanneksista,satsumat kiivit ym eivät kuulu vihanneksiin
Tiesin kaiken
Tuttua tämä..
Vielä pitää harjoitella
Olisi hienoa saada uuteen kotiin kunnon välineet. Edellisillä vehkeillä syötin ja ruokin neljä lastani. Olisi mahtavaa saada uuteen elämäntilanteeseen upea kattilasarja, sillä ruuanlaitosta on tullut uusi harrastukseni näin eläkepäivillä♡
Perusasiat hallussa, vaikka itse kokkaan maku edellä
Hyvin tiedetty vaikka aavistuksen verran onneton olenkin ruoanlaitossa…
Arvostan hyvää terveellistä ruokaa ja nautin siitä.
Mukana olen arvonnassa! Hieno on sarja.
Minäkin kypsennän lohen 200 asteessa leivinuunissa. Ja tulee muuten jämpti!
Säädän uunin lämpötilan ja paistoajan lohifileen paksuuden mukaan, myös mahdolliset lisukkeet tai kastike samassa paistoastiassa vaikuttaa paistoon.
Kyllä tiesin ja mukana arvonnassa 🙂
4/6 oikein. Osallistun arvontaan.
vastaukset olivat yhden kokin mielipiteitä!
Tiesin, mukana arvonnassa
Kommentoi juttua: Tiesitkö tämän ruoanlaitosta? Testaa!