MAINOS | Rieker Evolution
MAINOS | Rieker Evolution

Lomakausi lähestyy! Nämä pehmeät ja hengittävät kengät sopivat asuun kuin asuun – muuta et matkalla tarvitse!

Muotiyrittäjänä toimivat äiti ja tytär valitsivat kevään ja kesän monikäyttöisimmät jalkineet – tyylistä tai mukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Raahelaiset Soili Vanhatalo ja Susanna Haapakoski päättivät 14 vuotta sitten lyödä hynttyyt yhteen ja perustaa kotikonnuilleen yhteisen putiikin. Äitiä ja tytärtä yhdistää kiinnostus muotiin sekä halu tarjota asiakkaille tyylikkäitä ja laadukkaita kenkiä sekä vaatteita kaikkiin tilaisuuksiin.

Raahelaiset äiti ja tytär, Soili Vanhatalo ja Susanna Haapakoski, pyörittävät yhdessä Casani-muotiliikettä.

Haapakoski touhuaa mielellään taustalla ja vastaa verkkokaupasta, kun taas vuoden positiivisimmaksi raahelaiseksikin valittu Vanhatalo nauttii kohtaamisista ja viihtyy parhaiten asiakkaiden parissa. Isot linjaukset ja päätökset myyntiin otettavista tuotteista tehdään yhdessä.

”On ihanaa tehdä töitä tyttären kanssa. Täydennämme toisiamme ja meillä natsaa hyvin yhteen. Kauppa on välillä terapiahuone, täällä jaetaan elämän ilot ja surut”, Vanhatalo sanoo.

Tyyli ja mukavuus kulkevat käsi kädessä

Casani-liikkeen vakioasiakkaiden suosikkimerkki on alusta asti ollut saksalainen, tyylikkäisiin ja mukaviin jalkineisiin erikoistunut Rieker. Aina on joku, joka liikkeeseen saapuessaan ensimmäisenä kysyy, mitä uutta Riekeriltä on tullut, Haapakoski kertoo.

Viime vuosina suosiotaan ovat kasvattaneet etenkin saman tuotemerkin astetta rennommat Riekerin R-Evolution -sarjan vapaa-ajan jalkineet.

Paksupohjaiset ja rennon tyylikkäät Rieker R-Evolution -tennarit ovat kevään ja kesän hittituote.
Rieker R-Evolution -kengissä ja sandaaleissa on panostettu tyyliin ja mukavuuteen viimeistä yksityiskohtaa myöden.

Sporttisen trendikkäissä kengissä ja sandaaleissa on teknisiä ominaisuuksia, kuten hengittävä, pehmeä päällinen ja ultrakevyt pohja, jotka tekevät niistä niin kevyet ja mukavat, että jalkineilla voi huoletta kävellä koko päivän.

”Kengät ovat samalla trendikkäät, mutta myös ajattomat. Mallisto on tosi laaja ja sieltä löytää aina itselle mieluisat. Jotkut ostavat tennarit jopa työkengiksi, ne ovat niin mukavat jaloissa”, Haapakoski kertoo.

Kenkiä löytyy useissa eri väreissä, joten voit valita omaan tyyliisi parhaiten sopivan.
Lämpimään lomakohteeseen suunnatessa mukavat sandaalit ovat varma valinta.

Pieni twisti piristää

Etenkin lomalla tulee usein käveltyä tavallista enemmän, jolloin Rieker R-Evolution -jalkineiden käyttömukavuutta parantavat ominaisuudet tulevat tarpeeseen.

Haapakoski ja Vanhatalo viihtyvät etenkin kaupunkilomilla, mutta tänä vuonna tarkoitus on koluta koti-Suomen lomakohteita. Jalkineetkin ovat jo valittuina. Vanhatalon suosikki tälle keväälle ja kesälle on valkoinen, paksupohjainen tennari, jota koristavat hopeiset strassit.

Soili Vanhatalon suosikkikengäksi valikoituivat Riekerin tennarit hopeisilla strasseilla.

”Minä valitsin itselleni valkoiset tennarit pienellä twistillä. Tennareiden kyljessä on vihreä, käärmeennahkaa jäljittelevä yksityiskohta ja nauhoissa kaunis sudenkorentokoriste. Siistit tennarit ovat yleishyvät kengät, jotka sopivat farkkujen, mekon tai tyylikkäiden housujen kanssa”, Haapakoski toteaa.

Susanna Haapakosken suosikkikengät tälle keväälle ovat Riekerin tennarit pienellä twistillä.

Vanhatalo muistuttaa, että lomajalkineet kannattaa hankkia ajoissa mikäli mahdollista, jotta ne ehtivät rauhassa muotoutua omiin jalkoihin ennen matkalle lähtöä. Kenkää kokeillessa kannattaa huomioida, että kärkeen jää pieni käyntivara. Kuumalla jalka helposti turpoaa ja voi muuten jäädä puristuksiin.

Kun pitkän päivän päätteeksi pääsee majapaikkaan, kannattaa kengät ottaa saman tien pois jaloista ja antaa niiden rauhassa kuivua seuraavaan päivään.

”Kaikissa Rieker R-Evolution -kengissä on irrotettavat irtopohjalliset, jotka on helppo tuulettaa, jotta kengät pysyvät raikkaina. Sen parempia reissukenkiä saa hakea”, Haapakoski toteaa.

Täydellinen lomakenkä on mukava, hengittävä ja helppo yhdistää asuun kuin asuun.