Lukijoiden puutarhat: Ruusuisia kuvia maalaistalon pihalta

Kotilieden lukija lähetti kesäisiä kuvia maalaistalon pihaltaan. Siellä ruusut kukkivat vanhojen puurakennusten muodostamassa kauniissa pihapiirissä.

Taina Heikkilä kertoo, että ylimmässä kuvassa oleva ruusu on kasvanut pihassa jo vuosikymmenet, mutta hän ei tiedä sen nimeä. Kukaan ei myöskään ole osannut varmuudella tunnistaa sitä.

Ruusu kukkii juhannuksen jälkeen ja jatkaa kukkimistaan koko kesän pakkasiin saakka. Osaatko sinä nimetä ruusun?

Viereisessä kuvassa punaisen aitan edessä kukkii vanha hansaruusu ja taka-alalla juhannusruusu.

Isoimmassa kuvassa on tallin edessä norjanangervoa. Heikkilä kertoo, että tontilta löytyy myös sinisiä puistolemmikkejä ja syysleimukukkapenkki.

 

Haluatko sinä esitellä oman puutarhasi? Kotiliesi julkaisee netissä kuvia lukijoiden puutarhoista. Katso täältä tarkemmat ohjeet. Lisää lukijoiden puutarhakuvia voit katsella täältä.

Tilaa uutiskirjeemme niin saat sähköpostiisi säännöllisesti tietoa uusimmista jutuistamme ja kilpailuistamme.


Teksti: Laura Tuomela

Keskustelu

 1. Saga

  Sinulla Taina on todella idyllistä, rauhallinen, siisti maalaispiha ja kauniit rakennukset. Tässä ympäristössä viihtyisin itsekin.

 2. tanjuska

  Tainan luona kaikki on todella kaunista,näkisittepä hänen koirankopin,konehallin tai vaikka navetan!Ja kaiken lisäksi talokin on nätti ku mikäkin 🙂

 3. Villi puutarhuri Muuratsalon saarelta

  Waude Taina!, mikä viehättävä miljöö. Tästä pitäisi nähdä ihan kaikki. Minäkin haluaisin asua tässä pihapiirissä novascotialaiseni kanssa ja Connemaran ponikin pitäisi sitten saada. Täydellinen idylli!

 4. toinen taina

  Minulla on myös yläkuvan ruusua vanhan maapaikan pihalla. Piha on ollut täysin hoitamaton pitkään. Olen hoitanut sitä nyt viitisen vuotta ja löytänyt mm. tämän ruusun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti