Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Cheviche-malja

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 250 g tuoretta siikafileetä
  • 250 g tuoretta lohifileetä
  • (200 g katkarapuja)
  • 3 limetin mehu
  • 1 rkl sweet chili -kastiketta
  • 1 tl suolaa
  • ripaus sokeria
  • 2 sitruunaruohoa tai 2 tl sitruunaruohotahnaa
  • 2-4 valkosipulinkynttä
  • rouhittua mustapippuria
  • korianteria tai tilliä

Valmistusohje

 

  • marinointiaika 2 tuntia tai seuraavaan päivään
  • Leikkaa kalafi leet ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Sekoita limettimehuun muut mausteet ja kaada seos kalapalojen päällelaakeaan astiaan. Anna maustua ja raakakypsyä muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkupalana pienistä juomalaseista.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Cheviche-malja

Sinun täytyy kommentoidaksesi.