Reseptit

Hanhi- tai kalkkunasalaatti

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 2 kerää erivärisiä salaatteja
  • pieni kerä punasalaattia
  • noin 5 dl hanhen tai kalkkunan lihaa
  • 100 g säilöttyä artisokkaa
  • tuoretta viikunaa
  • noin 10 pehmeää taatelia

Pinnalle

  • 0.5 dl oliiviöljyä (valkosipulimakuista)
  • Blaze-viikunan makuista balsamiviinietikkasiirappia
  • karkeaa merisuolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Hanhi- tai kalkkunasalaatti

1. Kokoa ainekset tarjoiluvadille salaatiksi. Pirskota pinnalle öljyä ja hedelmäistä viinietikkasiirappia.

2. Rouhi päälle myllystä karkeaa suolaa ja pippuria.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hanhi- tai kalkkunasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.