Juusto-mansikkasalaatti
Juusto-mansikkasalaatti on kesäisen raikas ja iloisen värikäs salaatti, jonka voi tarjota alkuruokana tai vaikka grilliherkkujen kaverina. Raikkaan makea happoisuus ja kirkas väri piristävät tutunkin salaattiannoksen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Juusto-mansikkasalaatti:
- salaattisekoitus
- ½ hunajamelonia
- 5 dl mansikoita
- (kiehautettuja parsannuppuja)
- 1 (chili-)halloumijuusto
- pala briejuustoa
- pistaasi- tai manteliöljyä
- mansikkabalsamiviinietikkasiirappia (Blaze)
- merisuolaa ja mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Juusto-mansikkasalaatti tehdään helposti näin:
1. Kuori ja paloittele meloni. Perkaa ja halkaise mansikat. Paloittele briejuusto.
2. Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista pannulla.
3. Kokoa aineksista salaatti. Mausta juusto-mansikkasalaatti makealla, mansikanmakuisella balsamietikkasiirapilla, öljyllä, suolalla ja pippurilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Juusto-mansikkasalaatti