Karpalo-inkivääriglögi
Aikuiseen makuun sopivassa glögissä yhdistyvät inkiväärioluen makeus ja karpalomehun raikkaus – maustekimaraa unohtamatta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 plo (0,33 cl) inkivääriolutta
- 7 dl karpalomehua
- 1 kanelitanko
- 3 tähtianista
- 1 tl kardemumman siemeniä
- ½ tl neilikoita
- ¾ dl ruokokidesokeria
Koristeluun
- 1 dl pakastekarpaloita tai -puolukoita
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan olut, karpalomehu ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja peitä kannella. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
- Siivilöi juoma ja mausta sokerilla. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
- Tarjoile juoma höyryävän kuumana ja koristele karpaloilla tai puolukoilla.
Lisää maukkaita glögiohjeita: Mustaherukkaglögi Omenaglögi Tumma karpaloglögi Ruoka.fi: Puolukkaglögi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karpalo-inkivääriglögi