Kastike kalkkunalle
Kalkkunan kastikkeessa maistuvat marjat ja tujaus portviiniä. Punaherukka- tai pihlajanmarjahyytelöllä saat helposti maustettua kalkkunan paistoliemeen ja kermaan tehdyn kastikkeen.
Ainekset
Kastike kalkkunalle:
- 5 dl kalkkunan paistolientä
- 2 rkl punaherukka- tai pihlajanmarjahyytelöä
- 1 dl kermaa
- 2 rkl vehnäjauhoja
- (soijakastiketta)
- (2 rkl portviiniä tai madeiraa)
Valmistusohje
- Kuumenna liemi. Sekoita hyytelö kuumaan liemeen.
- Sekoita jauhot kermaan ja lisää suurus liemeen ohuena nauhana koko ajan sekoitellen. Mausta kalkkunan kastike viinillä ja tarpeen mukaan soijalla.
Katso myös: Kalkkunarulla joulupöytään – onnistu valmistuksessa ja yllätä hittiohjeella
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kastike kalkkunalle