Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mallaslimppu suupalat

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • Maalahden limppua
  • tai ruisleipää

Kalatahna:

  • 200 g graavisuolattua lohta
  • tai kylmäsavustettua lohta
  • 2 rkl ranskankermaa

Kinkkutahna:

  • 200 g savukinkkua
  • pala purjoa
  • tai ruohosipulia
  • 2 dl Riitan Herkun Hoikkis-herajuustoa

Valmistusohje

 

 

  1. Viipaloi leipä ja leikkaa viipaleet kolmioiksi tai ota viipaleista pyöreällä muotilla paloja.
  2. Pyöräytä kala tai kinkku teholeikkurilla rouheiseksi massaksi, ei liian hienoksi, tai leikkaa ainekset veitsellä hienoksi silpuksi.
  3. Sivele leivät tahnalla tai tee annospaloja pyöreän muotin avulla. Korista tillillä, persiljalla, ruohosipulilla tai yrteillä. Tarjoa alkupalana.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mallaslimppu suupalat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.