Marjoilla ja pistaasilla täytetyt gluteenittomat letut
Jos kaipaat lettujen kanssa jotain uutta, kokeile pistaasitahnaa. Voit valmistaa letuista ja täytteistä myös lettukakun. Paista silloin lettuja ainakin tuplamäärä. Tästä lettutaikinasta syntyy noin 10-15 keskikokoista lettua tai noin 20-30 pientä lettua.
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Lettutaikina:
- 2 kananmunaa
- ½ l maitoa
- 2 ½ dl luontaisesti gluteenittomia kaurajauhoja
- ½ tl suolaa
- 2 rkl sokeria
- voita paistamiseen
Täyte:
- 2 dl kermaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 l tuoreita mansikoita
- 1 prk (170 g) pistaasitahna (Nicolas Vahé)
Päälle:
- mansikoita, vadelmia, mustikoita
- tomusokeria
- suolaamattomia pistaaseja
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marjoilla ja pistaasilla täytetyt gluteenittomat letut