Reseptit

Mustikkapullat

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
15  annosta

Ainekset

  • noin puolet 5 dl:n pullataikinasta (katso linkki ohjeesta)

Täyte

  • 200 g vaniljatuorejuustoa (Viola)
  • 250 g (noin 4 dl) pakastemustikoita

Pinnalle

  • kananmuna
  • tomusokeria

Valmistusohje

Mustikkapullat

Mustikkapullat ovat meheviä pikkupullia, jotka täytetään vaniljatuorejuustolla ja pakastemustikoilla.

1. Valmista ja kohota pullataikina ohjeen mukaan. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi ohueksi levyksi. Levitä pinnalle tuorejuustoa. Ripota päälle tasaisesti jäiset, kovat mustikat. Kääri levy kääröksi ja leikkaa paloiksi.

2. Jaa palat isoihin paperisiin muffini- tai pullavuokiin. Kohota paloja liinan alla noin 30 minuuttia (mustikat jäähdyttävät taikinaa). Voitele mustikkapullat munalla ja paista 250 asteessa noin 15 minuuttia.

3. Siivilöi jäähtyneille mustikkapullille tasaisesti ja huolellisesti tomusokeria.

Kokeile myös muita ihania pullareseptejä:
Sitruunapitko
Mantelihyrrät
Tahmeat herkkupullat
Ruoka.fi: Puolukkapullat

Kuva: Riikka Hurri/OM-arkisto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mustikkapullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.