Reseptit

Omena-hapankaali

Ainekset

  • 2 rkl voita
  • 1 keräkaali
  • 1 porkkana
  • 3 omenaa
  • 0.5 dl omena-viinietikkaa
  • 1 dl omenamehua
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl ryytisinappia
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Omena-hapankaali

Suomen kokkimaajoukkueen Kasper Salomäki paistaa joulukinkun uusin maustein ja valmistaa sen kylkeen omena-hapankaalia, suussasulavaa bataattikanelilaatikkoa ja ryytisinappidressingiä. – Katso video ja onnistut!

Leikkaa kaali ja omena ohueksi silpuksi. Kuullota kaalia ja porkkanaa voissa. Lisää omenat joukkoon ja kuullota vielä hetki. Lisää omenaviinietikka, omenamehu, ja sokeri joukkoon. Mausta suolalla, ryytisinapilla ja pippurilla.

Ohje: Kasper Salomäki, Suomen Kokkimaajoukkue
Yhteistyössä: Electrolux ja Kotiliesi

</p>


Kommentoi

Kommentoi juttua: Omena-hapankaali

Sinun täytyy kommentoidaksesi.