Pannarit
Pannarit ovat pieniä ja pulleita lettuja, ja mikä parasta erittäin kuohkeita sisältä. Katso ohje ja video, mikä on pehmoisen sisuksen salaisuus.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Kasvis
Ainekset
Pannarit
- 5 dl piimää
- 2 kananmunaa
- 20 g sulatettua voita
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 2 rkl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl soodaa
Valmistusohje
Katso videolta, miten pehmeät pannarit valmistetaan:
Pannarit valmistetaan helposti näin:
- Vatkaa kevyesti viisi desiä piimää, kaksi kananmunaa ja 20 grammaa sulatettua voita kulhossa.
- Sekoita viisi desiä vehnäjauhoja, yksi teelusikallinen suolaa, kaksi ruokalusikallista sokeria, yksi teelusikallinen leivinjauhetta ja yksi teelusikallinen soodaa. Siivilöi ainekset piimä-munaseoksen joukkoon. Sekoita kevyesti, älä vatkaa.
- Paista pannareita molemmilta puolilta kuumassa rasvassa muutaman minuutin ajan per puoli.
- Tarjoa pannarit tulikuumina vaahterasiirapin kanssa.
Vinkki! Kurkkaa Kotilieden ohje maailman parhaalle peltipannukakulle.
Lue myös Anna.fi: Katso miten yön yli pannukakku valmistetaan.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pannarit