Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pannarit

Pannarit ovat pieniä ja pulleita lettuja, ja mikä parasta erittäin kuohkeita sisältä. Katso ohje ja video, mikä on pehmoisen sisuksen salaisuus.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

Pannarit

  • 5 dl piimää
  • 2 kananmunaa
  • 20 g sulatettua voita
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa

Valmistusohje

Katso videolta, miten pehmeät pannarit valmistetaan:

Pannarit valmistetaan helposti näin:

  1. Vatkaa kevyesti viisi desiä piimää, kaksi kananmunaa ja 20 grammaa sulatettua voita kulhossa.
  2. Sekoita viisi desiä vehnäjauhoja, yksi teelusikallinen suolaa, kaksi ruokalusikallista sokeria, yksi teelusikallinen leivinjauhetta ja yksi teelusikallinen soodaa. Siivilöi ainekset piimä-munaseoksen joukkoon. Sekoita kevyesti, älä vatkaa.
  3. Paista pannareita molemmilta puolilta kuumassa rasvassa muutaman minuutin ajan per puoli.
  4. Tarjoa pannarit tulikuumina vaahterasiirapin kanssa.

Vinkki! Kurkkaa Kotilieden ohje maailman parhaalle peltipannukakulle.

Pannarit
Pannarit valmistuvat vartissa aamiaispöytään tai brunssille. © Sanna Mansikkamäki

Lue myös Anna.fi: Katso miten yön yli pannukakku valmistetaan.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pannarit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.