Pekonipavut
Helppotekoiset pekonipavut ovat maukas lisäke liharuoille. Vihreiden papujen ja pekonikuutioiden liitto on vastustamaton!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 500 g kiehautettuja tai pakastettuja vihreitä papuja
- noin 200 g pancetta- tai pekonikuutioita
Valmistusohje
Pekonipavut valmistuvat näin helposti:
- Ruskista lihakuutiot pannussa.
- Kaada joukkoon joko tuoreina kiehautetut tai jäiset pakastepavut.
- Kuumenna ja tarjoa lisukkeena.
Testaa myös näitä papuohjeita: Seesamipavut Valkosipulipavut
Lue myös Anna.fi: Kirpeät pavut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pekonipavut