Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pekonipavut

Helppotekoiset pekonipavut ovat maukas lisäke liharuoille. Vihreiden papujen ja pekonikuutioiden liitto on vastustamaton!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 500 g kiehautettuja tai pakastettuja vihreitä papuja
  • noin 200 g pancetta- tai pekonikuutioita

Valmistusohje

Pekonipavut valmistuvat näin helposti:

  1. Ruskista lihakuutiot pannussa.
  2. Kaada joukkoon joko tuoreina kiehautetut tai jäiset pakastepavut.
  3. Kuumenna ja tarjoa lisukkeena.

Testaa myös näitä papuohjeita: Seesamipavut Valkosipulipavut

Lue myös Anna.fi: Kirpeät pavut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pekonipavut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.