Porsaanniskaa oluessa
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
- 2 kg porsaanniskaa
- valkosipulinkynsiä
Marinadi
- 1 pullo Malmgårdin Dinkel-spelttiolutta
- rouhittua mustapippuria
- 1 rkl sinappia
- 1 rkl Malmgårdin riistahunajaa
Pinnalle
- 3 rkl Muscovado-sokeria
- 2 tl suolaa tai 1 rkl soijakastiketta
- 3 rkl mämmimallasjauhoja
- ½ tl valkopippuria
- 1 tl piparkakkumaustetta
Pannulle mukaan
- 4-6 sipulia
- 4 dl spelttiolutta
Valmistusohje
1. Pistele lihaan terävällä veitsellä reikiä ja täytä ne valkosipulinpaloilla. Sekoita marinadin ainekset. Pistä lihapala paistopussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje paistopussi ja anna porsaanniskan maustua jääkaapissa yön yli.
2. Sekoita tahna mallasjauhoista ja mausteista. Sivele se marinoidun lihan pinnalle.
3. Nosta yön yli marinoitu ja mallasseoksella sivelty porsaanniska uunivuokaan sipulien kanssa. Kaada pohjalle olut ja paista porsaanniskaa 150-asteisessa uunissa 4 tuntia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Porsaanniskaa oluessa
Erikoinen ohje