Reseptit

Porsaanniskaa oluessa

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 2 kg porsaanniskaa
  • valkosipulinkynsiä

Marinadi

  • 1 pullo Malmgårdin Dinkel-spelttiolutta
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl Malmgårdin riistahunajaa

Pinnalle

  • 3 rkl Muscovado-sokeria
  • 2 tl suolaa tai 1 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl mämmimallasjauhoja
  • ½ tl valkopippuria
  • 1 tl piparkakkumaustetta

Pannulle mukaan

  • 4-6 sipulia
  • 4 dl spelttiolutta

Valmistusohje

Porsaanniskaa oluessa

1. Pistele lihaan terävällä veitsellä reikiä ja täytä ne valkosipulinpaloilla. Sekoita marinadin ainekset. Pistä lihapala paistopussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje paistopussi ja anna porsaanniskan maustua jääkaapissa yön yli.

2. Sekoita tahna mallasjauhoista ja mausteista. Sivele se marinoidun lihan pinnalle.

3. Nosta yön yli marinoitu ja mallasseoksella sivelty porsaanniska uunivuokaan sipulien kanssa. Kaada pohjalle olut ja paista porsaanniskaa 150-asteisessa uunissa 4 tuntia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Porsaanniskaa oluessa

Petteri

Erikoinen ohje

Sinun täytyy kommentoidaksesi.