Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Savusilakka-tsatsikiwrapit

Savusilakka-tsatsikiwrapit valmistuvat vikkelästi tortillaletuista. Täytteessä maistuvat rapsakat vihannekset savusilakoiden kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Savusilakka-tsatsikiwrapit

  • 250 g savusilakoita
  • 1 kpl iso porkkana
  • 1 pala fenkolia
  • 1 pala varhaiskaali
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus rouhittua mustapippuria
  • 4 täysjyvätortillalettua

Tsatsikikastike

  • ½ kurkku
  • 1 ½ dl turkkilaista jogurttia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Savusilakka-tsatsikiwrapit valmistuvat näin vikkelästi:

Savusilakka-tsatsikiwrapit kääräistään tortillaletuista. Wrapit maistuvat sekä pikalounaana että retkieväänä.

1. Perkaa ja paloittele kalat. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi. Leikkaa fenkoli ja varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhossa porkkana, fenkoli ja kaali ja mausta sitruunamehulla, ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Anna mehustua hetki.

2. Valmista tsatsikikastike. Kuori ja raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Painele ylimääräinen neste pois kämmenen avulla. Sekoita kurkkuraaste jogurtin, raastetun valko- sipulinkynnen ja mausteiden kanssa. Anna maustua hetki.

3. Levitä tortillaletuille tsatsikikastiketta ja nosta päälle savusilakkaa ja kaali-salaattiseosta. Kääri  tortilla rullalle.

Katso myös: Savumuikkutäytteiset tortillat ja varhaisvihannescoleslaw

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Tonnikalawrapit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Savusilakka-tsatsikiwrapit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.