Suklaavaahto
Suklaavaahto on ihanan kuohkea jälkiruokaherkku. Samettisen suklaavaahdon juju piilee mascarponejuustossa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Suklaavaahto
- 100 g talousuklaata
- 1 dl kuohukermaa
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl pikakahvijauhetta
- 1 prk (200 g) mascarpone tuorejuustoa
Valmistusohje
Suklaavaahto valmistuu näin.
- Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Jäähdytä.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja pikakahvijauheella.
- Notkista tuorejuusto ja sekoita se kermavaahdon joukkoon.
- Lisää joukkoon jäähdytetty suklaa spiraalimaisesti sekoittaen. Kaada suklaavaahto neljään tarjoiluastiaan.
- Koristele suklaavaahto suklaalastuilla.
Katso myös: Suklaamousse
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kuuma suklaa x 7 – katso parhaat kaakaoreseptit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklaavaahto