Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaavaahto

Suklaavaahto on ihanan kuohkea jälkiruokaherkku. Samettisen suklaavaahdon juju piilee mascarponejuustossa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Suklaavaahto

  • 100 g talousuklaata
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl pikakahvijauhetta
  • 1 prk (200 g) mascarpone tuorejuustoa

Valmistusohje

Suklaavaahto valmistuu näin.

  1. Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja pikakahvijauheella.
  3. Notkista tuorejuusto ja sekoita se kermavaahdon joukkoon.
  4. Lisää joukkoon jäähdytetty suklaa spiraalimaisesti sekoittaen. Kaada suklaavaahto neljään tarjoiluastiaan.
  5. Koristele suklaavaahto suklaalastuilla.

Katso myös: Suklaamousse

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kuuma suklaa x 7  – katso parhaat kaakaoreseptit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaavaahto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.